Τοπικά

Και ο Σταφυλάς Ηλίας επιλέγει “ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ”

Άλλη μια αξιόλογη προσθήκη στις τάξεις του συνδυασμού “ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ” έλαβε χώρα και επίσημα, καθώς ο Σταφυλάς Ηλίας έδωσε τα χέρια με τον Χήρα Θεόδωρο και πορεύονται από κοινού στο δρόμο για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Ο Ηλίας κατάγεται από τον Άγιο Βησσαρίωνα, όπου και διαμένει μόνιμα. Είναι απόφοιτος της σχολής LE MONDE ως Ειδικός Τεχνικός Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής και Τροφίμων. Ο Ηλίας δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας.
Ο ίδιος , με αφορμή την υποψηφιότητα του, αναφέρει σχετικά…. << Επιθυμία μου είναι να προσφέρω πραγματικά στην ανάπτυξη και ανάπλαση του τόπου και αυτή ήταν η κινητήρια δύναμη για να εμπλακώ ενεργά με τα κοινά. Δεν αντέχω να βλέπω τον τόπο μου να μαραζώνει , ενώ γνωρίζω ότι υπάρχουν τεράστιες δυνατότητες να αναπτυχθεί και να γίνει ένας Δήμος πρότυπο στην περιοχή μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Χήρα Θεόδωρο για την τιμή που μου έκανε να συμμετέχω στην ομάδα του και να βάλω και εγώ από την μεριά μου το λιθαράκι στα θεμέλια της επανεκκίνησης για τον Δήμο μας….ένα Δήμο που θα σέβεται τον Δημότη και τον κάθε Άνθρωπο.
Από την πλευρά του , ο Θεόδωρος Χήρας, εμφανώς ενθουσιασμένος από την τοποθέτηση και τις απόψεις του Ηλία, τον καλωσόρισε στην ομάδα του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία!

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης