Ροή Τοπικά

Κατάληψη οικοπέδου της Πυροσβεστικής από τον Δήμο Τρικκαίων. Το ζητάει πίσω η Υπηρεσία

Μπλέξιμο μεταξύ Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και Δήμου Τρικκαίων καθώς αυτός φέρεται να έχει προχωρήσει σε κατάληψη οικοπέδου της στην περιοχή των Σεισμοπλήκτων.

 

Και δεν είναι όποιο-όποιο οικόπεδο, είναι το “φιλέτο”, το γωνιακό πάνω στον περιφερειακό Τρικάλων-Ιωαννίνων, από εκεί που βρίσκονται τα κονάκια των Σαρακατσαναίων μέχρι και τα κτίρια του κοινωνικού παντοπωλείου. Η κατάληψη του οικοπέδου από πλευράς Δήμου χρονολογείται από την εποχή Ταμήλου. Ωστόσο και δεδομένου ότι οι πυροσβεστικές υπηρεσίες του ν. Τρικάλων έχουν πρόβλημα στέγασης με μόλις… ενάμισι γραφείο στη διάθεσή τους, ο νέος διοικητής αυτών, Πύραρχος Ευάγγελος Τσιορλίδας ήρθε σε επαφή με τον Δήμο ζητώντας να αποδοθεί το οικόπεδο στην Υπηρεσία του ή στην τελική να δοθεί από τον Δήμο κάποιο άλλο κτίριο ως αντάλλαγμα και στο πλαίσιο της συνεργασίας των.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr ο Δήμος Τρικκαίων απάντησε πως… δεν μπορεί να αποχωρήσει από το οικόπεδο γιατί εκεί στεγάζονται μεταξύ άλλων κοινωνικές δομές, αλλά ούτε και… άλλο κτίριο μπορεί να διαθέσει, τουλάχιστον στην παρούσα φάση.

Μεταξύ των δυο φορέων, αλλά και της Κτηματικής Υπηρεσίας η οποία επιβεβαιώνει πως το οικόπεδο ανήκει στην Πυροσβεστική, υπάρχει ανταλλαγή επιστολών τις τελευταίες μέρες με τον Πύραρχο Ευάγγελο Τσιορλίδα να επιμένει σε άμεση λύση.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης