Τοπικά

Κοπή βασιλόπιτας για την τοπική της Νέας Δημοκρατίας (φώτο)

Τη βασιλόπιτά της έκοψε το μεσημέρι της Κυριακής η ΔΕΕΠ Τρικάλων της Ν.Δ. με κεντρικούς προσκεκλημένους τον ευρωβουλευτή Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τη γραμματέα του κόμματος Μαρία Συρεγγέλα και τον γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη.

 

Παρόντες οι δυο Τρικαλινοί υπουργοί, Κώστας Σκρέκας και Δημήτρης Παπαστεργίου, ο βουλευτής Θανάσης Λιούτας, οι πολιτευτές Ηλίας Βλαχογιάννης-Χαρά Ξάνθη, οι δήμαρχοι Τρικκαίων Νίκος Σακκάς, Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος, Πύλης Κώστας Μαράβας, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι. Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ιωάννης Κουτσονάσιος μίλησε για το στοίχημα της τοπικής οργάνωσης να καταγράψει εκ νέου υψηλά ποσοστά στις ευρωεκλογές, και στο ίδιο μήκος κύματος και οι λοιποί ομιλητές.

Ενίσχυση του Δ. Τρικκαίων για τις πλημμύρες, το βασικό αίτημα Σακκά σε κλιμάκιο της ΝΔ και Β. Μεϊμαράκη

Με την υπενθύμιση των αιτημάτων του Δήμου Τρικκαίων για τη χρηματοδότηση και στήριξη μετά τις πλημμύρες, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς υποδέχθηκε κλιμάκιο της ΝΔ. Με επικεφαλής τον ευρωβουλευτή και αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τη γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κ. Μαρία Συρεγγέλα και τον γραμματέα Οργανωτικού του κόμματος κ. Στέλιο Κονταδάκη, το κλιμάκιο επισκέφθηκε το Δημαρχείο Τρικκαίων την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024. Ο κ. Σακκάς παρουσίασε αναλυτικά τη δραστηριότητα του Δήμου Τρικκαίων την περίοδο των πλημμυρών, την ουσιαστική συμβολή του Δήμου στην αποκατάσταση των πληγέντων αλλά και, κυρίως, στην ανάγκη ενίσχυσης του Δήμου. Ο Δήμαρχος Τρικκαίων έθεσε υπ’ όψιν των τριών στελεχών τα υπομνήματα και τα αιτήματα που ήδη έχουν αποσταλεί αρμοδίως για την ανάγκη χρηματοδότησης του Δήμου σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων του μετά τις πλημμύρες (αποκατάσταση δρόμων, υποδομών, γεφυρών κ.α.). Επίσης, αναφέρθηκε διεξοδικά στην τρέχουσα κατάσταση στην Αυτοδιοίκηση.
Ο κ. Μεϊμαράκης υπενθύμισε τα μέτρα που έχουν ληφθεί από την κυβέρνηση, τονίζοντας ότι σε αυτό το μεταβατικό στάδιο δηλώνει αισιόδοξος για την επίλυση των ζητημάτων όντας σίγουρος για τις αποφάσεις και σκέψεις του πρωθυπουργού. Ο κ. Σακκάς ακολούθως επέδωσε αναμνηστικά δώρα στους επισκέπτες.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης από τον Δήμο Τρικκαίων, ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Λάππας, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ Χρήστος Μπλουγούρας, η εντεταλμένη σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων Εφη Λεβέντη και η δημοτική σύμβουλος, μέλος της διοίκησης της e- Trikala ΑΕ, Βίβιαν Τέγου.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης