Τοπικά

Κοπή πίτας για τον ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων και σύνθημα… αντεπίθεσης (φώτο)

Τη δυναμική του σε τοπικό επίπεδο επιβεβαίωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. το πρωί της Κυριακής, τουλάχιστον σε τοπικό επίπεδο. Σε κατάμεστη αίθουσα κεντρικού καταστήματος έγινε η κοπή πίτας της Νομαρχιακής και ακολούθησε ευρεία συζήτηση για την πορεία του κόμματος προς το συνέδριο και τις ευρωεκλογές.

 

 

Η βουλεύτρια Τρικάλων Μαρίνα Κοντοτόλη ήταν αυτή που πρώτη τοποθετήθηκε κάνοντας λόγο για ένα “δύσκολο 2023 που μας πίκρανε με τις εκλογικές ήττες, αλλά και την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα και κυρίως τη διάσπαση. Παρ’ όλα αυτά είμαστε εδώ, παραμένουμε όρθιοι, ενώνουμε τις δυνάμεις μας και βγαίνουμε στην κοινωνία όπως ο νέος πρόεδρός μας Στέφανος Κασσελάκης ζητάει. Έχουμε περισσότερες από 150 παρεμβάσεις στη Βουλή για θέματα που αφορούν την περιοχή μας, με όλους τους συντρόφους βρισκόμαστε δίπλα στους πλημμυροπαθείς και αφουγκραζόμαστε τις αγωνίες όλων. Όπως το περασμένο Σαββατοκύριακο που σε συνεννόηση με τον Στέφανο Κασσελάκη επιλέχτηκε να μην πάω στις Σπέτσες, αλλά να δώσω το παρών στη Διάβα, στην κρίσιμη σύσκεψη για τη γέφυρα που αφορά τις ζωές εκατοντάδων κατοίκων της περιοχής”.

Ακολούθησαν τοποθετήσεις στελεχών, ενώ την κεντρική εισήγηση την έκανε ο Νίκος Σκορίνης, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης