Ροή Τοπικά

Λουκέτα σε καταστήματα των Τρικάλων. Αδειάζουν εμπορικοί δρόμοι!!!

trikalavoice.gr

Καταρρέει η τοπική αγορά μετά και το δεύτερο lockdown.

Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr ήδη έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους πολλές μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις της πόλης μας, μην αντέχοντας να σηκώσουν τα έστω και μειωμένα έξοδά τους. Οι “κρατικές επιχορηγήσεις” και διευκολύνσεις δεν φτάνουν για να διατηρήσουν τις επιχειρήσεις ζωντανές. Είναι χαρακτηριστικές οι εικόνες στους κεντρικούς δρόμους (από Κοραή και Καποδιστρίου, μέχρι Αθανασίου Διάκου και Καραϊσκάκη) με καταστήματα που αδειάζουν το ένα μετά το άλλο και ιδιοκτήτες ακινήτων να υποχρεώνονται να τα “βγάζουν” προς ενοικίαση ακόμη και με 200-250 €.

Εκφράζονται φόβοι για περαιτέρω επιδείνωση της κατάστασης καθώς και “μεγάλοι” Τρικαλινοί του κλάδου του εμπορίου έχουν υποστεί ζημιά, καθώς του έμεινε όλο το χειμερινό εμπόρευμα στις αποθήκες, ενώ οι ίδιοι το είχαν πληρώσει στους προμηθευτές. Και δεν ξέρουν αν θα πρέπει να βάλουν και πόσες παραγγελίες για τη νέα σεζόν που ξεκινάει, άνοιξη-καλοκαίρι.

Ανάλογα δύσκολη είναι η κατάσταση και στην εστίαση με τους γνωρίζοντες πρόσωπα και καταστάσεις να προεξοφλούν ότι 1 στις 3 επιχειρήσεις της πόλης δεν θα ανοίξει μετά την άρση των μέτρων.

trikalavoice.gr

Έφτασε νέα παρτίδα εμβολίων στο Νοσοκομείο Τρικάλων

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο trikalavoice.gr

Ακολουθήστε το trikalavoice.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το trikalavoice.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα και την Ελλάδα.

 

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης