Τοπικά

Μαγικά Χριστούγεννα στο Δήμο Πύλης. Δείτε το πρόγραμμα εκδηλώσεων

Με αφορμή τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ο Δήμος Πύλης σας προσφέρει την ξεχωριστή εμπειρία μιας σειράς εκδηλώσεων, που θα μαγέψουν μικρούς και μεγάλους.

 

 

Σε συνεργασία με τις Κοινότητες, με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων – Εμπορικό Σύλλογο – Συλλόγους Γυναικών – ΚΔΑΠ. Όπως λέει ο δήμαρχος Κώστας Μαράβας “θέλουμε να μεταφέρουμε  ένα μήνυμα χαράς, αισιοδοξίας και ελπίδας και με τις καλύτερες ευχές να σας ταξιδέψουν στα μαγικά Χριστούγεννα. Όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια έτσι  και φέτος άξονας μας είναι τα παιδιά. Γιατί τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή των παιδιών. Για να γίνουμε όλοι παιδιά. Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και ο ΟΚΠΑΔ Πύλης είναι οι οδηγοί σ΄ αυτό το ταξίδι”.

 

Κυριακή 03 Δεκέμβρη

Ώρα: 18:00

Τόπος: Πλατεία Δημαρχείου, στην Πύλη.

ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΕΛΑΤΟΥ.

 

Η Δημοτική Κοινότητα Πύλης κάτω από τους ήχους μουσικής, θα κάνει την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Πλατεία του Δημαρχείου προσφέροντας γλυκίσματα στους παρευρισκόμενους.

Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης, που λειτουργούν στον Δήμο μας, θα έχουν την δική τους παρουσία με κάλαντα των Χριστουγέννων.

 

Επίσης το Κατηχητικό Σχολείου Ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη γιορτή το Σάββατο 23 Δεκέμβρη στο  Πολιτιστικό Κέντρο της Πύλης και ώρα 18:00.

 

και ο Εμπορικός Σύλλογος Πύλης στις 26 Δεκέμβρη ημέρα Τρίτη και ώρα 17:00 υπό την αιγίδα του Δήμου Πύλης, διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη γιορτή στον χώρο του Συντριβανιού (Πεζόδρομος) με μουσική, χορό, κρασί ζεστό, μπαζάρ και Άγιο Βασίλη που θα μοιράζει δωράκια στα παιδιά.

 

 Τρίτη 05 Δεκέμβρη

Ώρα: 19:30

Τόπος: Κεντρική Πλατεία Κοινότητας Γόμφων

 

Με την Κοινότητα Γόμφων και σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο θα γίνει η φωταγώγηση του δένδρου στην Κεντρική Πλατεία και θα ακουστούν Παραδοσιακά κάλαντα Χριστουγέννων.

 

 

Τετάρτη 06 Δεκέμβρη

Ώρα: 18:00

Τόπος: Κεντρική πλατεία Φήκης.

 

Με την Κοινότητα της Φήκης και τα παιδιά του ΚΔΑΠ Αερόστατο θα γίνει η φωταγώγηση του Δένδρου στην Κεντρική Πλατεία με Παραδοσιακά κάλαντα από τα παιδιά.

 

Επίσης ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Φήκης το Σάββατο 06 Γενάρη στην Πλατεία της Κοινότητας μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας των Θεοφανιών, αναβιώνει το έθιμο «Τα Ρουγκατζάρια».

 

 

        

 

 

Παρασκευή 08 Δεκέμβρη

Ώρα: 18:00

Τόπος: Κεντρική Πλατεία Κοινότητας Πιαλείας

 

Με την Κοινότητα της Πιάλειας  και σε συνεργασία με τον Σύλλογο γυναικών θα γίνει η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στην Κεντρική Πλατεία.

 

Επίσης ο Σύλλογος γυναικών Πιάλειας « Η Καλλιπάτειρα» διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη γιορτή το Σάββατο 16 Δεκέμβρη στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου στις 18:00.

 

 

Σάββατο 09 Δεκέμβρη

Ώρα: 18:00

Τόπος: Κεντρική Πλατεία Κοινότητας Λυγαριάς

 

Με την Κοινότητα της Λυγαριάς και σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου θα γίνει η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στην Κεντρική Πλατεία και θα ακουστούν τα κάλαντα από τους μαθητές.

 

 

Κυριακή 10 Δεκέμβρη

Ώρα: 18:00

Τόπος: Στην πλατεία της Ελάτης

 

Με την Κοινότητα Ελάτης και σε συνεργασία με τον Σύλλογο γυναικών θα γίνει η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στην Κεντρική Πλατεία.

 

Σάββατο 16 Δεκέμβρη

Ώρα: 18:00

Τόπος: Κεντρική Πλατεία Κοινότητας Παλαιομοναστήρου

 

Με την Κοινότητα Παλαιομοναστήρου και σε συνεργασία με τον Σύλλογο γυναικών, θα γίνει η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στην Κεντρική Πλατεία και θα ακουστούν Παραδοσιακά κάλαντα των Χριστουγέννων.

 

Κυριακή 17 Δεκέμβρη

Ώρα: 18:00

Τόπος: Κεντρική Πλατεία Κοινότητας Πηγής

 

Με την Κοινότητα Πηγής και σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου θα γίνει η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στην Κεντρική Πλατεία.

 

Επίσης ο Σύλλογος Νέων Πηγής την Τρίτη 02 Ιανουαρίου στην Πλατεία της Κοινότητας και ώρα 18:00 αναβιώνει το έθιμο «Τα Ρουγκατζάρια».

 

Παρασκευή 22 Δεκέμβρη

Ώρα 18:00

Τόπος: Κεντρική Πλατεία Κοινότητας Στουρναρέικων

 

Με την Κοινότητα και σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Τα Κούτσαινα» θα γίνει η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στην Κεντρική Πλατεία των Στουρναρέικων.

 

Επίσης ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Τα Κούτσαινα» διοργανώνει την Τρίτη 26 Δεκέμβρη και ώρα 11:00 στην πλατεία της Κοινότητας το έθιμο της «Γουρνοχαράς»

 

 

Κυριακή 07 Ιανουαρίου

Ώρα: 11:30

Τόπος: Ελευθεροχώρι

 

Η Κοινότητα Ελευθεροχωρίου διοργανώνει την 2η γιορτή «Τσιγαρίδας και αλευριάς» στον αύλειο χώρο του  Ιερού Ναού Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης στις 11:30 το πρωί.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης