Τοπικά

Μεγάλη συγκέντρωση Χήρα στα Στουρναραίικα

Χαρακτηριστικά κεντρικής προεκλογικής ομιλίας προσέλαβε η συγκέντρωση φίλων και υποστηρικτών του Θοδωρή Χήρα στα Στουρναραίικα, όπου πλήθος κόσμου γέμισε ασφυκτικά δυο καταστήματα για να ακούσει τις θέσεις του συνδυασμού…

 

 

Μια τεράστια αγκαλιά περίμενε τον Θοδωρή Χήρα και τους συνεργάτες του στις περιοδείες της Κυριακής, ενόψει της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης της 8ης Οκτωβρίου.

Ο συνδυασμός «Πορεία στο Μέλλον» βρίσκεται σε θέση μάχης και τα μηνύματα που απορρέουν μέσα από την καθημερινή επαφή με τους δημότες ανοίγουν διάπλατα το δρόμο της νίκης και της αλλαγής.

Χθές, Κυριακή 1 Οκτωβρίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης και η συνοδεία του επισκέφθηκαν τα χωριά Παλαιοκαρυά, Πετροχώρι και Στουρναραίικα όπου σε κλίμα ενθουσιασμού ανέπτυξαν τις θέσεις του συνδυασμού για τη βελτίωση της καθημερινότητας και περιέγραψαν με σαφήνεια τις δράσεις που θα υλοποιηθούν άμεσα όταν κληθούν να πάρουν στα χέρια τους το τιμόνι του δήμου Πύλης.

Ο Θοδωρής Χήρας αναφέρθηκε στα ζητήματα πρώτης προτεραιότητας, τονίζοντας μεταξύ άλλων… «Εμείς, ως επόμενη δημοτική αρχή και οι υπάλληλοι του Δήμου θα είμαστε υπηρέτες των δημοτών. Είναι απαράδεκτο δημότης να μην εξυπηρετείται, μόνο και μόνο επειδή δεν είναι αρεστός σε κάποιους της δημοτικής αρχής ή στον ίδιο τον Δήμαρχο. Αυτό θα είναι το πρώτο πράγμα που θα αλλάξει. Το επόμενο βήμα μας είναι να κάνουμε τον δήμο μας πλήρως ψηφιακό. Απαράδεκτο το 2023 και για πολλές, απλές, βασικές διαδικασίες να χρειάζεται η φυσική παρουσία , να φύγει κάποιος από τα Στουρναραίικα για να πάει στο Δημαρχείο. Επίσης , μπορώ να σας υποσχεθώ ότι θα ξανανοίξουν τα γραφεία ΚΕΠ εκεί που υπήρχαν, είναι άδικο το ελληνικό δημόσιο έχει πληρώσει χρήματα, είναι άδικο για τόσο μεγάλη περιοχή, να μη μπορεί ο κάτοικος να εξυπηρετηθεί στο χωριό του. Μεγάλη σημασία θα δώσουμε στον τομέα της ιατρικής φροντίδας. Μπορούμε με τους νέους νόμους να προσλάβουμε γιατρό και να αναβαθμίσουμε πλήρως το βοήθεια στο σπίτι.»

Ακολούθησε η παρουσίαση των υποψηφίων της δημοτικής ενότητας Στουρναραίικων, οι οποίοι γνώρισαν την αποθέωση από τους παρευρισκόμενους…

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης