Τοπικά

Μεγαλειώδεις οι συγκεντρώσεις Λιούτα – Δυνατός ο παλμός, μεγάλη η στήριξη (φώτο)

Χωρίς προηγούμενο η συγκέντρωση στο Μεγαλοχωρι και σε όλα τα χωριά.  Γλίνος, Πατουλιά, Λόγγος, Χρυσαυγή, Μεγαλοχώρι. Μήνυμα νίκης, μήνυμα εμπιστοσύνης, μήνυμα ισχυρής στήριξης στην υποψηφιότητα του Θανάση Λιούτα, έστειλαν οι κάτοικοι των χωριών για ακόμη μια φορά, το απόγευμα της Δευτέρας 8 Μαΐου.

 

 

Η υποδοχή ήταν αποθεωτική και συγκινητική. Είναι συγκεντρώσεις που ξεπερνούν κάθε προηγούμενο σε μαζικότητα και θυμίζουν άλλες εποχές. Οι άνθρωποι πηγαίνουν να συναντήσουν τον Θανάση Λιούτα. Συζητήσεις, επιβράβευση.

Η πορεία του εκ νέου υποψηφίου βουλευτή μας με τη ΝΔ είναι μια πορεία που ξεκίνησε και συνεχίζει πάντα με τους πολίτες. Πάντα για το συμφέρον του τόπου μας.

Η διαδρομή του Θανάση Λιούτα, τα τέσσερα χρόνια της κοινοβουλευτικής του θητείας, έχει «χτίσει» γερές σχέσεις, καθώς οι κάτοικοι βλέπουν έναν άνθρωπο που τους μιλά με καθαρές κουβέντες, με ξεκάθαρες θέσεις, έναν άνθρωπο που στάθηκε δίπλα τους, που έβαλε και βάζει πλάτη για κάθε τους ζήτημα και πως την επομένη των εκλογών θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό τους.

Στον Δήμαρχο Τρικκαίων ο υπ. Βουλευτής Θανάσης Λιούτας

Τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου επισκέφθηκε την Τετάρτη 9 Μαΐου 2023 ο εκ νέου υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων με τη ΝΔ, Θανάσης Λιούτας. Η συζήτηση έγινε σε άριστο κλίμα και περιστράφηκε σε θέματα γενικότερης ανάπτυξης του Δήμου Τρικκαίων, έχοντας ως υπόβαθρο τη συνεργασία που αναπτύχθηκε το προηγούμενο διάστημα. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ακόμη, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Καταβούτας και ο πρ. αντιδήμαρχος και τ. πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ Χρήστος Αναστασίου.

Συνεχείς οι επαφές του Θανάση Λιούτα για πληρωμές και σε όσους ολοκληρώθηκε ο έλεγχος του monitoring

Παρεμβάσεις του εκ νέου υποψηφίου βουλευτή μας στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και στον ΟΠΕΚΕΠΕ. Ο Θανάσης Λιούτας βρίσκεται σε συνεχή επαφή με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και με τον Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ, ζητώντας να ολοκληρωθεί συνολικά και το ταχύτερο δυνατό το σύνολο των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν στις πληρωμές των επιδοτήσεων και των ενισχύσεων.

Μέσα στα ζητήματα, για τα οποία τρέχει ο εκ νέου υποψήφιος βουλευτής του Νομού μας είναι να πληρωθούν και οι παραγωγοί, για τους οποίους ολοκληρώθηκε επιτυχώς η διαδικασία με την αξιολόγηση των φωτογραφιών στο πλαίσιο της εφαρμογής του monitoring

Ο Θανάσης Λιούτας ζητά, εφόσον έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της αξιολόγησης των φωτογραφιών, να επιταχυνθεί  η διαδικασία και των πληρωμών αυτών, προς όφελος πάντοτε της ενίσχυσης του εισοδήματος των παραγωγών μας.

«Στηρίζουμε και ενισχύουμε πάντα τον πρωτογενή μας τομέα, τον αποφασιστικό πυλώνα ανάπτυξης της τοπικής μας οικονομίας».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης