Τοπικά

Μεγαλειώδης συγκέντρωση του Θοδωρή Χήρα στην Πιάλεια! Η “Πορεία στο Μέλλον” μόλις ξεκίνησε

Σε μεγάλη συγκέντρωση φίλων και υποστηρικτών του συνδυασμού «Πορεία στο Μέλλον» στην Πιάλεια, μίλησε το απόγευμα της Πέμπτης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης Θοδωρής Χήρας, δίνοντας το σύνθημα της νίκης, της αλλαγής και της ανανέωσης στο Δήμο Πύλης.

Πλήθος κόσμου συνέρρευσε σε κλίμα ενθουσιασμού, στην πλατεία του χωριού, όπου επεφύλαξε θερμή υποδοχή στον επικεφαλής του συνδυασμού προκειμένου να εκφράσει τη στήριξη του στην κοινή προσπάθεια για τη δημιουργία σύγχρονου, ευέλικτου και αποτελεσματικού Δήμου Πύλης.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος ευχαρίστησε τους κατοίκους της Πιάλειας, που έδωσαν δυναμικό παρών στον αγώνα για την αλλαγή πλεύσης ώστε να ζουν και να χαίρονται την καθημερινότητα τους σε έναν Δήμο δίκαιο που θα παρέχει ίσες ευκαιρίες στους δημότες, αλλά και προοπτική για ένα καλύτερο μέλλον.
Στην αρχή της σύντομης ομιλίας του, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πορεία στο Μέλλον» αναφέρθηκε στις δυνατότητες της Πιάλειας, δίνοντας έμφαση στον σπουδαίο γιατρό της αρχαιότητας, τον Ασκληπιό, που σύμφωνα με την παράδοση έζησε και έδρασε στην Πιάλεια. «Είναι ντροπή να υπάρχει Μουσείο για τον Ασκληπιό στο Πρίνος και όχι στην Πιάλεια» τόνισε εμφατικά.
Ιδιαίτερη μνεία έκανε στη στήριξη της κτηνοτροφίας, με βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας και δημιουργία λιμνοδεξαμενής για να μειωθεί το κόστος παραγωγής. «Βασική μας προτεραιότητα είναι η στήριξη των κτηνοτρόφων» είπε, υπογραμμίζοντας τη βούληση της νέας δημοτικής αρχής να φέρει ως πρώτο θέμα στη συνέλευση του χωριού, τον αναδασμό. «Μετά τις εκλογές θα γίνει πραγματική λαϊκή συνέλευση, να μιλήσουμε , να πούμε τι ακριβώς θέλουμε και πλέον όλες οι αποφάσεις που θα παίρνονται στα χωριά θα έχουν συμμετοχή οι κάτοικοι. Δεν γίνονται αποφάσεις ανά χωριό χωρίς να συμμετέχουν οι κάτοικοι, δεν επιτρέπεται αυτό το πράγμα»
Στη συνέχεια εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην απερχόμενη δημοτική αρχή τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Τα τελευταία 20 χρόνια, όχι τα εννιά όπως λένε στον υπόλοιπο Δήμο, τι ακριβώς έχει αλλάξει στο χωριό σας εκτός από αυτή την πλατεία. Έχει αλλάξει κάτι; Έχει γίνει κάτι; Με έκπληξη διάβασα σε όλα τα σάιτ τα δέκα έργα που θα κάνει η δημοτική αρχή. Γιατί τα εννιά χρόνια δεν έκανε κανένα. Και εξήγγειλε δέκα έργα που θα κάνει, γιατί τα εννιά χρόνια δεν πρόλαβε. Εννιά πριν και εννιά τώρα δεκαοχτώ, δεν πρόλαβε να τα κάνει. Δεκαοχτώ χρόνια το τίποτα και ξαναζητάς ψήφο; Είναι η πιο παλιά δημοτική αρχή στο νομό Τρικάλων».
Σχετικά με το όραμα του, ο γιατρός επανέλαβε πως επιθυμεί να εργαστεί για ένα δήμο κοντά στο δημότη: «Αντιπροσωπεύουμε τη δικαιοσύνη και την ισότητα. Ο δήμος μας έχει αδικηθεί κατάφορα» και συνέχισε…«Δύναμη μας είστε εσείς , δεν έχουμε τίποτα άλλο πίσω μας, βασιζόμαστε στον απλό τον κόσμο, στον απλό δημότη, ο οποίος κουράστηκε από τα δέκα χρόνια και θέλει να αλλάξουν τα πράγματα. Αυτή η αλλαγή, η οποία είναι έκδηλη σε όλο το δήμο, μας οδηγεί σήμερα στην Πιάλεια»

Στο τέλος της ομιλίας του παρουσίασε σε ενθουσιώδες κλίμα και παρατεταμένο χειροκρότημα τους υποψηφίους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους της Πιάλειας. «Έχουμε πολύ ισχυρό ψηφοδέλτιο, με ανθρώπους από όλα τα παραγωγικά στρώματα της κοινωνίας. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε την πραγματική αλλαγή» ήταν τα λόγια του στο κλείσιμο της μεγαλειώδους συγκέντρωσης.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης