Τοπικά

Μετά το Πάσχα ξεκινάει η αξιολόγηση των εκπαιδευτικών στα Τρίκαλα

Ερωτηματικά έχουν διατυπωθεί από πολλούς Συμβούλους Εκπαίδευσης του Α’ και Β’ Συμβουλίου (Αττικής, Στερεάς Ελλάδας, Δυτικής Ελλάδας και Θεσσαλίας) για το χρόνο τοποθέτησής τους στις θέσεις τους. 

Τα ερωτηματικά συνδέονται με δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι οι αυτοί οι Σύμβουλου Εκπαίδευσης οι οποίοι ανακοινώθηκαν τελευταίοι θα τοποθετηθούν στο τέλος του σχολικού έτους καθώς στην περίπτωση ανάληψης υπηρεσίας στα νέα τους καθήκοντα, θα δημιουργούνταν κενά στα Λύκεια γεγονός που θα δημιουργούσε σοβαρό πρόβλημα ιδιαίτερα στους μαθητές που προετοιμάζονται για τις εξετάσεις.

Ο Γ.Γ. του Υπουργείου Παιδείας δήλωσε στο alfavita.gr ότι οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης του Α’ και Β’ Συμβουλίου (Αττικής, Στερεάς Ελλάδας, Δυτικής Ελλάδας και Θεσσαλίας) θα τοποθετηθούν άμεσα, ώστε μετά το Πάσχα να αρχίσει και στις περιοχές τους οι διαδικασίες αξιολόγησης των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών”. 

Μάλιστα ο Γ.Γ. του ΥΠΑΙΘ επισήμανε στο alfavita.gr ότι “το Υπουργείο Παιδείας έχει φροντίσει με τις τελευταίες προσλήψεις αναπληρωτών να καλυφθούν όλες οι θέσεις στα σχολεία που θα αφήσουν οι νέοι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης