Τοπικά

Με τη νέα γραμματέα της ΝΔ Μαρία Συρεγγέλα συναντήθηκε ο Χρήστος Μιχαλάκης

Τη νέα γραμματέα της ΝΔ Μαρία Συρεγγέλα συνάντησε τη Δευτέρα, ημέρα της επίσημης εκλογής της, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, έχοντας μία ουσιαστική συζήτηση σε θέματα που αφορούν το μέλλον της παράταξης.

 

 

Τα δύο στελέχη της ΝΔ συνδέει μία μακρά φιλία και κοινοί αγώνες, με τον Αντιπεριφερειάρχη να είναι από τους πρώτους που υπέγραψαν την υποψηφιότητά της, καθώς γνωρίζει τις ικανότητες, την αποτελεσματικότητα και την υπευθυνότητα που διέπουν την βουλευτή της ΝΔ.

Ο Χρήστος Μιχαλάκης διαγράφοντας μία ουσιαστική και μακρά πορεία στη ΝΔ, υπηρετώντας από κομβικές θέσεις την παράταξη, γνωρίζει πως η νέα γραμματέας αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή, καθώς προέρχεται από την καρδιά του κόμματος, γνωρίζει την ανθρωπογεωγραφία του και αποτελεί το ιδανικό πρόσωπο για την επόμενη μέρα.

Όπως τονίζει σε δήλωσή του «είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την εκλογή της φίλης και συναγωνίστριας Μαρίας Συρεγγέλα ως γραμματέα της ΝΔ. Είναι ο ιδανικός άνθρωπος για να αναλάβει το αύριο της παράταξης, αντικαθιστώντας τον φίλο Παύλο Μαρινάκη, που αφήνει πίσω του μία επιτυχημένη θητεία και πλέον επικεντρώνεται στα κυβερνητικά του καθήκοντα. Είχα την ευκαιρία να της εκφράσω τα συγχαρητήριά μου και να της επισημάνω πως, όπως ήδη γνωρίζει, θα είμαι δίπλα της σε ότι χρειαστεί.

Είμαι σίγουρος πως η εργατικότητα, η αποτελεσματικότητα και οι πολύπλευρες ικανότητές της, που έχουν αποδώσει τα μέγιστα σε όλες τις κρίσιμες θέσεις που έχει αναλάβει μέχρι σήμερα, αποτελούν ισχυρό εχέγγυο για τα επόμενα βήματα της παράταξης, όπως τα οραματίζεται ο Πρωθυπουργός της χώρας και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης