Ροή Τοπικά

Με τιμή εκκίνησης τις 50.000 € η δημοπρασία του λούνα παρκ της πανήγυρης

Την ερχόμενη Τετάρτη 9 Αυγούστου η δημόσια φανερή προφορική πλειοδοτική δημοπρασία για την  παραχώρηση της χρήσης του χώρου της Εμποροπανήγυρης (Τρικαλινού Παζαριού) έτους 2023  που προορίζεται για την εγκατάσταση και λειτουργία ψυχαγωγικών παιδειών (Λούνα Πάρκ). Ορίζεται η τιμή  πρώτη προσφοράς για την  έκταση των 4,5 στρεμμάτων στο ποσό   των  50.000,00€. Ο τελευταίος πλειοδότης  υποχρεούται αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της δημοπρασίας να καταθέσει στο Ταμείο του Δήμου ολόκληρο το ποσό ( τελικό) που πρόσφερε κατά την δημοπρασία.

 

 

Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί με τους εξής όρους:

 

Εκτίθεται σε φανερή προφορική πλειοδοτική δημοπρασία η παραχώρηση χρήσεως του ενιαίου χώρου ο οποίος προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για εγκατάσταση μονάδων ψυχαγωγίας «Λούνα Πάρκ» όπως αυτός εμφανίζεται στο τοπογραφικό διάγραμμα  και είναι   συνολικής επιφάνειας 4,5 στρεμμάτων.

Η δημοπρασία θα γίνει για όλη την έκταση των 4,5 στρεμμάτων και όχι κατά τμήματα. Μπορούν να συμμετάσχουν μεμονωμένοι επιχειρηματίες (Φυσικά πρόσωπα) και Νομικά Πρόσωπα για μίσθωση της συνολικής έκτασης. Προσφορές για μικρότερα τμήματα δεν θα γίνονται δεκτές.

Ο συγκεκριμένος χώρος, ο οποίος προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για εγκατάσταση μονάδων ψυχαγωγικών μέσων (ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ) και θα περιέχει μηχανικά μέσα ψυχαγωγίας όπως συγκρουόμενα αυτοκίνητα, σιδηροδρόμους, γύρος θανάτου, ρόδα, αιώρες, σκοπευτήρια, θεάματα κ.τ.λ. συναφή προς τη μορφή αυτή της ψυχαγωγίας είδη.

Ο παραπάνω χώρος που σημειώνεται επί του χάρτου, παραχωρείται για την εγκατάσταση μόνο ΛΟΥΝΑ-ΠΑΡΚ και απαγορεύεται ρητώς:

  • Η τοποθέτηση τυχερών παιχνιδιών.
  • Η πώληση οποιονδήποτε παιχνιδιών, ψιλικών και γενικά ειδών εμπορικής χρήσης- κατανάλωσης.
  • Η εγκατάσταση ψησταριών-καντινών (κινητών ή μη) , πλανόδιων πωλητών (σουβλάκια- καλαμπόκια κ.λπ.), καφενείων, χαλβαδοπωλείων.
  • Γενικά οτιδήποτε δεν έχει σχέση με ΛΟΥΝΑ-ΠΑΡΚ.

 

Άρθρο 2

 

Η διάρκεια  της χρήσης του χώρου τούτου ορίζεται από 14 Σεπτεμβρίου μέχρι 20 Σεπτεμβρίου 2023. Δύναται ο τελευταίος πλειοδότης να κάμει χρήση  του χώρου (10) ημέρες πριν την έναρξη της πανήγυρης και (3) μέρες μετά, για την αποξήλωση των  εγκαταστάσεων ήτοι από 04/09/2023 έως και 23/09/2023. Η εγκατάσταση του Λούνα Πάρκ θα πρέπει να ολοκληρωθεί  έως τη 10η Σεπτεμβρίου  όπως και να κατατεθούν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την άδεια εγκατάστασης και λειτουργίας του στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Τρικκαίων έως την  Δευτέρα 11η  Σεπτεμβρίου 2023.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης