Τοπικά

Με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Κώστας Σκρέκας στη HORECA 2024

Τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη συνόδευσε το Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2024 ο Υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας στην ετήσια έκθεση για τον Τουρισμό και τη Μαζική Εστίαση HORECA 2024, η οποία πραγματοποιείται στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo.

 

Τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Ανάπτυξης ξενάγησε στον χώρο της Έκθεσης ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας FORUM Α.Ε., Θανάσης Παναγούλιας, ενώ ενημερώθηκαν και συνομίλησαν με εκθέτες και επισκέπτες για τις εξελίξεις στην αγορά.

«Η Κυβέρνηση μας έχει αποδείξει ήδη από την προηγούμενη τετραετία, ότι στηρίζει έμπρακτα τους κλάδους της εστίασης, της φιλοξενίας, της τροφοδοσίας, καθώς και τις καινοτόμες και πρωτοπόρες πρωτοβουλίες, ιδιαίτερα στην Περιφέρεια. Έχουμε δημιουργήσει και καλλιεργούμε διαρκώς ένα υγιές, ελκυστικό και ανταγωνιστικό περιβάλλον για το επιχειρείν», δήλωσε ο Τρικαλινός Υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας και συμπλήρωσε «όπως τόνισε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο αριθμός των εκθετών και το κλίμα που επικρατεί στην HORECA 2024 μας προδιαθέτει για μια πολύ καλή τουριστική σεζόν για τη χώρα μας».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης