Τοπικά

Με τους Προέδρους της Δημοτικής Ενότητας Κλεινοβού συναντήθηκε ο Δήμαρχος Μετεώρων

Στην σύσκεψη εργασίας μεταξύ των Προέδρων της Δημοτικής Ενότητας Κλεινοβού  και του Δημάρχου Μετεώρων κ. Λευτέρη Αβραμόπουλου, που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο, αναδείχθηκε η ανάγκη  για ολοκληρωμένη  δράση. Καθορίστηκαν κεντρικά θέματα προτεραιότητας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής εντός των οικισμών, εστιάζοντας στην ύδρευση, τον ηλεκτροφωτισμό και τις οδικές υποδομές.

 

Κεντρικός παράγοντας αναβάθμισης αποτελεί ο ρόλος των προέδρων των κοινοτήτων οι οποίοι ενισχύονται καθοριστικά, αποκτώντας πρωταγωνιστικό ρόλο στις παρεμβάσεις, τις οποίες και θα προωθούν στην Τεχνική Υπηρεσία του δήμου, τακτική που θα οδηγήσει σε βελτίωση της τοπικής διακυβέρνησης ,αύξηση της συμμετοχής των κατοίκων  και ενίσχυση της ανάπτυξης σε τοπικό επίπεδο.

Η  ιεράρχηση των αναγκών θα ενισχυθεί   με τον ρόλο του αντιδημάρχου του τομέα, συνιστώντας ένα τρίπτυχο λειτουργίας που θα εξασφαλίζει δημιουργική  συνεργασία. Αυτή η συνεργασία ενισχύει τη διαλειτουργικότητα και διευκολύνει τον συντονισμό και τη διαφάνεια για αποτελεσματικές λύσεις προωθώντας τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης σε αγροτικά περιβάλλοντα.

 

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Τομέα Β’ Κλεινοβού – Χασίων -Μαλακασίου και Ανασυγκρότησης της Υπαίθρου  Σάκης Καψάλης, οι Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων Αηδόνας Ανδρέας Μουστάκας, Γλυκομηλιάς Ανδρέας Νταφέκης, Καλογριανής Γεώργιος Ράικος, Κλεινοβού Δημήτριος Σκοπελίτης, Χρυσομηλιάς Νικόλαος Στεφόπουλος.

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης