Τοπικά

“ΜοιράΖΩμαι” τα Χριστούγεννα με 550 οικογένειες στα Τρίκαλα (φώτο)

Ο Σύλλογος “ΜοιράΖΩμαι” μετράει μόλις λίγες εβδομάδες ζωής κι όμως καταφέρνει ήδη να πετύχει το στόχο όσων των εμπνεύστηκαν και όσων συμμετέχουν σε αυτόν, να δώσει χαρά και ελπίδα σε συμπολίτες μας οι οποίοι έχουν ανάγκη, να κάνει μια μεγάλη οικογένεια που θα βασίζεται στην αγάπη, στην έγνοια και στην αλληλεγγύη.

 

Έτσι ήδη και ενόψει Χριστουγέννων χάρη στην προσπάθεια των μελών του, αλλά και τη γενναιοδωρία γνωστών επιχειρήσεων και μεμονωμένων ανθρώπων κατάφερε να συλλέξει τρόφιμα και να δημιουργήσει 550 πακέτα (… με τρεις σακούλες το καθένα, κρέατα, λαχανικά, φρούτα, τυροκομικά κ.α.!!!) που θα διανεμηθούν σε παιδιά άπορων οικογενειών των Τρικάλων και της Καρδίτσας, με πάσα διακριτικότητα, αλλά και σε οικογένειες οι οποίες ζουν με αξιοπρέπεια, αλλά στερούνται τα βασικά.

“Και αυτά τα Χριστούγεννα μοιράζουμε αγάπη και δίνουμε όλοι από το υστέρημά μας για να μη μείνει κανένας μόνος, να μη μείνει κανένα τραπέζι άδειο” λέει στο trikalavoice.gr ο επικεφαλής του “ΜοιράΖΩμαι” Θωμάς Τζιωρτζιώτης, ο οποίος διακρίνεται στη φωτό με τα μέλη του Συλλόγου Αριστοτέλη Σιακαβάρα και Ολίνα Παπαστεργίου. Αξίζουν…

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης