Ροή Τοπικά

Νέα εύσημα σε Αβραμόπουλο για τη λειτουργία της Δομής Βέροιας

Τα εύσημα για την άριστη λειτουργία της Δομής Αιτούντων Άσυλο Βέροιας έλαβε για ακόμη μια φορά ο διοικητής αυτής, Λευτέρης Αβραμόπουλος.

Ο νεαρός Καλαμπακιώτης υποδέχθηκε  στη Δομή Βέροιας την Επιτροπή παρακολούθησης των 32 δομών της χώρας, αποτελούμενη από εκπροσώπους διεθνών και εθνικών οργανισμών και φορέων όπως:ΥΠ.Υ.Τ. του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, UNICEF, EASO, IOM, DRC Greece, ASB.
Η επίσκεψη έγινε σε πολύ καλό κλίμα και με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων ξεναγήσαμε τα μέλη της Επιτροπής στους χώρους της Δομής, όπου διαμένουν και εκπαιδεύονται οι αιτούντες άσυλο. Αναγνωρίστηκε η εξαιρετική δουλειά που γίνεται σε όλα τα επίπεδα και σε συνέντευξη που δόθηκε ο ίδιος στάθηκε “στο πως καταφέρνουμε μέσα από συνεργασία και καλή πίστη να πετυχαίνουμε τον κοινό στόχο που είναι οι ανθρώπινες και αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης για όλους. Οφείλουμε σε αυτό το σημείο να σταθούμε ιδιαίτερα και για μια ακόμη φορά στους γιατρούς και νοσηλευτές της Δομής μας οι οποίοι δίνουν καθημερινά την μάχη στην πρώτη γραμμή κατά του COVID 19. Συνεχίζουμε…”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης