Ροή Τοπικά

Νέα Τμήματα Εφαρμοσμένων Τεχνών – Πληροφορικής στο ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ ΓΙΑΤΣΟΣ

Εξασφάλισε το επαγγελματικό σου μέλλον στην ψηφιακή  εποχή σπουδάζοντας με προνομιακά δίδακτρα  σε μια από τις ειδικότητες του τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών,  Πληροφορικής & Ηλεκτρονικής Τεχνολογίας στο ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ ΓΙΑΤΣΟΣ στα Τρίκαλα!

 

 

Μια σίγουρη επιλογή για επαγγελματική αποκατάσταση σε ένα περιβάλλον, που με την πρόοδο της επιστήμης και της τεχνολογίας παρουσιάζει ολοένα και αυξανόμενη ζήτηση για εξειδικευμένους επαγγελματίες.

Σπουδές  με αξία και αναγνώριση  , σε αντικείμενα που βρίσκουν εφαρμογή σε πολλούς κλάδους της αγοράς εργασίας, μεταξύ των οποίων τα ΜΜΕ, η τυπογραφία, το διαδίκτυο, η διαφήμιση και η βιομηχανία.

Η  ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας κάνει διαρκή την ανάγκη για επαγγελματίες  με ειδικευμένη  κατάρτιση    και  δεξιότητες    στις νέες, εξελιγμένες τεχνολογίες   στον τομέα των τεχνών και της πληροφορικής  Στο ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ ΓΙΑΤΣΟΣ με… «συμμάχους» το  ταλέντο σου, την ανεπτυγμένη αισθητική, τις γερές θεωρητικές βάσεις συνδυάζονται ιδανικά με πρακτική εξάσκηση και εφαρμογή των γνώσεων μέσα στα πρότυπα εργαστήρια  υπό την επίβλεψη έμπειρων επαγγελματιών εκπαιδευτών,  ένα ισχυρό ΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ και διεθνής  πιστοποιήσεις μπορείς να διακριθείς γρήγορα και να καταξιωθείς στα επαγγέλματα του κλάδου των  Εφαρμοσμένων Τεχνών και της Πληροφορικής (Εσωτερική Αρχιτεκτονική και Διακόσμηση, Γραφιστική Εντύπου και Ηλεκτρονικών Μέσων, Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής – Πολυμέσα/ Web Designer – Developer /Video Games ,Τεχνικός Η/Υ, Τεχνικός Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών).

Επαγγέλματα  με μεγάλη ζήτηση για να δουλεύεις με οποιονδήποτε πελάτη, από οπουδήποτε και να παρέχεις τις υπηρεσίες σου σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη! Το μέλλον είναι ψηφιακό και όμορφο!

Διακοσμητές   που ικανοποιούν  τις ανάγκες  για τη λειτουργικότητα & την αισθητική τελειότητα του χώρου αξιοποιώντας τις βασικές αρχές της εσωτερικής αρχιτεκτονικής για γραμμές και φόρμες σε συνδυασμό με τις σύγχρονες εφαρμογές & τάσεις του design για υλικά, χρώματα, υφές, φωτισμούς και κατασκευές . Απαραίτητη δεξιότητα η άριστη χρήση σχεδιαστικών προγραμμάτων Η/Υ που απογειώνουν το τελικό αποτέλεσμα που παρουσιάζουμε στον πελάτη του τεχνικού γραφείου.

 

Γραφίστες  που επικοινωνούν με τη σύγχρονη γλώσσα των γραμμών  και των χρωμάτων ως καταρτισμένοι επαγγελματίες με στόχο να ¨περάσουν¨  τα μηνύματα που θα πείσουν, θα συγκινήσουν και θα ¨κινητοποιήσουν¨ την αισθητική κάθε δέκτη της πληροφορίας, κάθε υποψήφιου καταναλωτή. Η χρήση νέων multimedia μέσων για φωτογραφία και video editing παράλληλα με την άριστη εκμάθηση των προγραμμάτων Η/Υ για γραφιστικές και εκτυπωτικές εργασίες ολοκληρώνουν τις απαιτούμενες δεξιότητες.

Web designer / developer, επαγγελματίες  που  σχεδιάζουν  ιστοσελίδες  χρησιμοποιώντας τις ραγδαία μεταβαλλόμενες και σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης και ανάπτυξης, αναλύουν , προγραμματίζουν  και δίνουν  ζωή στο περιεχόμενο που οι απλοί χρήστες βλέπουν στο internet. Το περιεχόμενο αυτό φυσικά δεν περιορίζεται απλώς σε κατάλληλα μορφοποιημένο κείμενο, αλλά επεκτείνεται και σε οπτικοακουστικό ή/και διαδραστικό υλικό το οποίο φιλοξενείται σε όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες επικοινωνίας.

Architect interior designer concept: hand drawing a design interior project while the space becomes real, vintage living room with sofa and tables, carpet, potted plant
Professional woman photo retoucher working with digital assets in creative multimedia company using with stylus pencil. Content creator doing portrait retouching using post production software

Σύγχρονοι τεχνικοί  εφαρμογών πληροφορικής που  παράγουν  βίντεο στο YouTube, αναπτύσσουν εφαρμογές και παιχνίδια στα κοινωνικά δίκτυα, δημιουργούν  ιστοσελίδες οι οποίες προσαρμόζονται σε όλες τις συσκευές και τους προσανατολισμούς ενώ ταυτόχρονα μπορούν να παρέχουν  ολοκληρωμένες λύσεις e-Commerce.

Άλλωστε  το internet  συνεχώς καταλαμβάνει  το μεγαλύτερο μέρος των καθημερινών μας λειτουργιών και διαδράσεων  και λαμβάνει χώρα μέσα στην ταχύτητα της πληροφορίας, την αμεσότητα της ενημέρωσης  και την ασφάλεια των συναλλαγών του διαδικτύου.

Τα μαθήματα διεξάγονται σε ένα ιδανικό εκπαιδευτικό περιβάλλον, αποτελούμενο από σύγχρονα εργαστήρια, τα οποία είναι εξοπλισμένα με τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Επιπρόσθετος εξοπλισμός γραφίδες και 3D printers που ενισχύουν τη σπουδαστική εμπειρία.

Μέσα από υψηλού επιπέδου σπουδές  απόκτησε εξειδικευμένες γνώσεις και βρες μια θέση στον συνεχώς εξελισσόμενο χώρο των νέων τεχνολογιών, με τη σιγουριά που σου προσφέρει το ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ ΓΙΑΤΣΟΣ με την κορυφαία ποιότητα στις επαγγελματικές σπουδές!

Προνομιακά δίδακτρα με εκτεταμένο πρόγραμμα υποτροφιών για να μπορούν να σπουδάσουν όλοι! Αξιοποίηση του θεσμικού πλαισίου για τις κατατακτήριες εξετάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ, σε συναφή ειδικότητα.

Architect construction engineer plan with color sampler in office desk, business concept

ux Graphic designer creative sketch planning application process development prototype wireframe for web mobile phone . User experience concept.

Πληροφορίες

Κονδύλη 36  | 24310 30055

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης