Τοπικά

Νέα Τμήματα Ομορφιάς & Μόδας στο ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ ΓΙΑΤΣΟΣ!

Αν αγαπάς την ομορφιά και τη μόδα, έχεις ένα ισχυρό κίνητρο να ξεκινήσεις τις  σπουδές σου στο ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ ΓΙΑΤΣΟΣ στα Τρίκαλα!  Άλλωστε δεν υπάρχει πιο καλή αφετηρία για ένα επιτυχημένο ξεκίνημα από το να κάνεις επάγγελμα αυτό που σου αρέσει περισσότερο.

 

 

Στο  ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ ΓΙΑΤΣΟΣ παρακολουθούμε τη δυναμική ανάκαμψη της τεράστιας διεθνούς βιομηχανίας αισθητικής, ομορφιάς και μόδας. Μας ενδιαφέρει να δημιουργούμε επαγγελματίες για αυτή την αγορά, τόσο στης σταθερής αξίας επαγγέλματα, αλλά και σε όλες τις σύγχρονες εξειδικεύσεις που καλύπτουν άμεσα τις διαρκώς μεταβαλλόμενες τάσεις (Αισθητική – ΜακιγιάζΚομμωτική – BarberΠοδολογία – ΟνυχοπλαστικήΣχέδιο ΜόδαςΘαλασσοθεραπεία – Λουτροθεραπεία – Spa).

Ας δούμε το τεχνικό, υλικό περιβάλλον που θα απογειώσει τις σπουδές σου.

  • Η εκπαίδευση γίνεται στις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις, με όλο τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό και  με διαδραστική – ψηφιακή διδασκαλία από επίλεκτους επαγγελματίες του χώρου,  με γνώσεις, επαγγελματική εμπειρία και πάνω απ’ όλα ήθος.
  • Επώνυμα και ελεγμένα υλικά με την τεχνογνωσία και την κουλτούρα των κορυφαίων εταιριών καλλυντικών και προϊόντων περιποίησης σε ένα πρόγραμμα σπουδών με  έμφαση στην εργαστηριακή εκπαίδευση και πρωταγωνιστή τον σπουδαστή.
  • Δωρεάν σεμινάρια επαγγελματικής εξειδίκευσης & ενίσχυσης προσόντων:  σεμινάρια, παράλληλα με το πρόγραμμα διδακτέας ύλης του Υπουργείου Παιδείας, έτσι ώστε οι σπουδαστές μας να μπορούν  να συμπληρώσουν το βιογραφικό τους , να διαχειριστούν μια επαγγελματική συνέντευξη και να είναι γνώστες του τρόπου με τον οποίο λειτουργούν τα σύγχρονα τμήματα Ανθρωπίνου Δυναμικού (HR ).
  • Μαθήματα ξένων γλωσσών για την απόκτηση Πιστοποιητικού γλωσσομάθειας  αναγνωρισμένο από τον ΑΣΕΠ
  • Μαθήματα για την απόκτηση του διπλώματος βασικών δεξιοτήτων πληροφορικής αναγνωρισμένο από τον ΑΣΕΠ
  • Ψηφιακή  τάξη e-class με πλούσιο και σύγχρονο εκπαιδευτικό υλικό για όλους τους σπουδαστές.
  • Εκπαιδευτικά Προγράμματα μετεκπαίδευσης – εξειδίκευσης με το αποκλειστικό προνόμιο Διεθνών Πιστοποιήσεων, αποκτώντας διευρυμένες δυνατότητες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
  • Ετήσιο ημερολόγιο δράσεων, ημερίδες, συνέδρια και συμμετοχή σε εκθέσεις και διαγωνισμούς με αυταπόδεικτο όφελος για όλους τους σπουδαστές και απόφοιτους.
  • Γραφείο σταδιοδρομίας που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους σπουδαστές και τους αποφοίτους.
  • Εξασφάλιση 100% στους απόφοιτους μας της απαραίτητης, για την απόκτηση του διπλώματος, πρακτικής άσκησης σε συνεργαζόμενες εταιρείες και οργανισμούς, μέσα και από το θεσμό  «Ημέρες Καριέρας».
  • Επαγγελματική αποκατάσταση με παροχή σημαντικής βοήθειας στην εύρεση εργασίας , μέσω του γραφείου συμβουλευτικής και διασύνδεσης των αποφοίτων για όσο χρόνο χρειαστεί, και μετά την αποφοίτηση τους, αξιοποιώντας την μεγάλη μας εμπειρία και συνεργασία με όλες τις τοπικές κοινωνίες αλλά και πέρα από αυτές.

Προνομιακά δίδακτρα με εκτεταμένο πρόγραμμα υποτροφιών για να μπορούν να σπουδάσουν όλοι!  Αξιοποίηση του θεσμικού πλαισίου για τις κατατακτήριες εξετάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ, σε συναφή ειδικότητα.

Πληροφορίες:

Κονδύλη 36 / 2431030055 / trikala@thessalikoiek.gr / ΤΡΙΚΑΛΑ

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης