Ροή Τοπικά

Νο2 στην Βρετανική Cobblestone Energy ανέλαβε ο Μικέλης Χατζηγάκης

Θέση ευθύνης σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ενέργειας παγκοσμίως αναλαμβάνει ο νεαρός Τρικαλινός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr  ο Μικέλης Χατζηγάκης μετά από χρόνια στον τραπεζικό τομέα αποδέχθηκε μια εξαιρετική πρόταση συνεργασίας και κάνει την μετάβαση στον χώρο της ενέργειας. Αναλαμβάνει νούμερο 2 (στην θέση του COO) στην Βρετανική εταιρεία Cobblestone Energy. Η εταιρεία έχει γραφεία ανά τον κόσμο και είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο ενέργειας στο Παρίσι.

Η επαγγελματική πορεία του νεαρού Χατζηγάκη όλα αυτά τα χρόνια από την συμβουλευτική εταιρεία της Βοστώνης (BCG) και την Alpha Bank μέχρι την εργασία του στο Αμερικανικό Κογκρέσο στην Ουάσιγκτον συνεχίζει να επιβραβεύεται από κορυφαίες εταιρείες του ιδιωτικού τομέα. 

Ο ίδιος εξάλλου δεν αποδέχθηκε κρατικές θέσεις που του προτάθηκαν τον τελευταίο χρόνο, παραμένοντας πιστός στις ιδέες και στις αξίες του.

Παρά το βεβαρημένο πρόγραμμα που μοιραία προκύπτει από τις πολλές, νέες, υποχρεώσεις του ο ίδιος παραμένει προσηλωμένος και στον στόχο της εκλογής του στο Κοινοβούλιο. Το πολιτικό του γραφείο στα Τρίκαλα το διατηρεί κανονικά και δουλεύει σε «φουλ» ρυθμούς φροντίζοντας ο ίδιος με την προσωπική του επιρροή για σειρά ζητημάτων που αφορούν την περιοχή μας. Μάλιστα και αυτό το Σαββατοκύριακο αναμένεται στην πόλη για σειρά επαφών και συζητήσεων με τον κόσμο.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης