Τοπικά

Ντροπή. Φτιάχνουν “Οργανισμό Υδάτων Θεσσαλίας” χωρίς τον περιφερειάρχη-Κατηγορώ Κουρέτα

Προκλητική ενέργεια της Κυβέρνησης η οποία προχωρά στη σύσταση Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων της Θεσσαλίας για να αντιμετωπίζει-και καλά-φαινόμενα σαν τον Daniel αλλά αφήνει εκτός την Περιφέρεια Θεσσαλίας (!!!) και τον εκλεγμένο περιφερειάρχη της Δημήτρη Κουρέτα.

 

Ο ίδιος ο περιφερειάρχης σε ανάρτησή του εξαπολύει δριμύ κατηγορώ απαριθμώντας τα… επιπλέον προβλήματα που έρχεται να δημιουργήσει αυτή η κομματική απόφαση, πέρα από κάθε λογική, στα όρια της κοροϊδίας των εκατοντάδων πολιτών που είχαν τις περιουσίες τους να χάνονται και τις ζωές τους να κινδυνεύουν. Αναλυτικά:

“Η Θεσσαλία δεν είναι πείραμα σε συνέδρια για να κάνετε papers. Η Θεσσαλία δεν είναι living lab. Η Θεσσαλία είναι η ζωή μας . Είναι τα χωράφια μας που δεν γνωρίζουμε ακριβώς με τι χρήματα και τι πόρους θα τα ξανακαλλιεργησουμε . Δεν ξέρουμε από πού θα πάρουμε πάλι τα πρόβατα μας και τα γίδια να ξαναφτιάξουμε τα κοπάδια μας. Ούτε που θα γίνουν τα μαντριά μας. Δεν ξέρουμε αν τα οπωροφόρα δένδρα θα ξανακαρπισουν. Οι φυστικες σε 8 η 9 χρόνια ; πότε θα έρθουν τα χρήματα να φτιάξουμε τα μόνιμα αναχώματα να προστατευθούν οι επιχειρήσεις γύρω από τη Λάρισα ; πότε θα μας αφήσετε να φτιάξουμε τον Πηνειό βαθύ και πλατυ όπως λένε τα σχέδια ; πότε θα δώσετε χρήματα να ολοκληρωθεί σωστά η σύνδεση του φράγματος Γυρτώνης με την Κάρλα ; η σήραγγα προς το Αιγαίο μοιάζει ακριβή ; το βαμβάκι θα είναι βιώσιμο ; το μέτρο που επιδοτεί την σταγδην αρδευση γιατί δεν το κάνετε πράξη τώρα ; μας ενδιαφέρει να μην φύγει το στρατόπεδο του Στεφανοβικείου στα Γιαννιτσά ; να χτίσουμε την αντιπλημμυρικη θωράκιση που λένε τα σχέδια ; γιατί βγάλατε από τα έργα του 2024 το φράγμα της σκοπιάς ;
Δεν σας ρωτάει ένα βοσκός ;
Σας ρωτάει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας που δεν υπάρχει στην διοίκηση του οργανισμού υδάτων που φτιάξατε .
Απαντήσεις στους πολίτες μου
Αξιόπιστες παρακαλώ”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης