Ροή Τοπικά

Ξεκίνησαν οι κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ.. Τι γίνεται στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων

Ξεκίνησαν οι κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία μετά την παραμονή του αρχηγού Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Σκούμα για ένα χρόνο ακόμα. Με απόφαση του αρχηγού τοποθετήθηκαν οι νέοι Αντιστράτηγοι του Σώματος, ο Λάζαρος Μαυρόπουλος  στη θέση του υπαρχηγού, ο Γεώργιος Δούβαλης στη θέση του γενικού επιθεωρητή αστυνομίας βορείου Ελλάδος, ο Ελευθέριος Γκαρίλας στη θέση του προϊσταμένου επιτελείου του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. και ο Σπυρίδων Σκλάβος στη θέση του γενικού επιθεωρητή αστυνομίας νοτίου Ελλάδος.

 

Πλέον συνεχίζονται οι κρίσεις στους χαμηλότερους βαθμούς. Στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr δεν αναμένεται κάποια αλλαγή πλην της προαγωγής του Αστυνομικού Υποδιευθυντή Αθανασίου Καππά σε Αστυνομικό Διευθυντή και η παραμονή του ως αναπληρωτή του Αστυνομικού Διευθυντή Δημήτρη Μήτραινα ο οποίος παραμένει στη θέση του, στην ηγεσία της Α.Δ. Τρικάλων.

Στην περιφέρεια Θεσσαλίας θα κριθεί ο γενικός υποστράτηγος Μαντζιώκας Αστέριος, ο Αστυνομικός Διευθυντής της Καρδίτσας, Ταξίαρχος Θωμάς Καρανάσιος,  ο Ταξίαρχος της Γενικής Περιφερειακής Διεύθυνσης Θεσσαλίας Βασίλειος Καραϊσκος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας Μιλτιάδης Αλεξάκος  και το συντοπίτης μας Αστυνομικός Διευθυντής Στέλιος Μπιλιάλης που από πέρυσι υπηρετεί στο Επιτελείο της ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας.

Τέλος και σε επίπεδο Διοικητών των Τμημάτων της Α.Δ. Τρικάλων δεν αναμένονται αλλαγές και το οργανόγραμμα θα παραμείνει, εκτός απροόπτου, το ίδιο ως εξής:

Διοικητής Τμήματος Ασφαλείας Γιώργος Λιούρας

Διοικητής Τροχαίας Τρικάλων Κώστας Κωστακόπουλος

Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Τρικάλων ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Σωτήρης Δημοθόδωρος.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης