Τοπικά

Ξεκίνησε αντιπλημμυρικό και στην περιοχή πλατείας Βουβής

Δεύτερο έργο με αντιπλημμυρική σημασία ξεκίνησε στα Τρίκαλα. Πρόκειται για τις «Βελτιώσεις του δικτύου ομβρίων υδάτων στην περιοχή Βουβής», που, όπως αναφέρει και ο τίτλος του, στοχεύει ακριβώς στο να βελτιωθεί όλο το δίκτυο σε μια περιοχή που αντιμετώπισε πρόβλημα κατά τις πρόσφατες πλημμύρες.

 

 

Η σύμβαση για το έργο είχε υπογραφτεί από τη ΔΕΥΑΤ στις 28 Αυγούστου βάσει προγραμματισμού από τη δημοτική επιχείρηση πριν τις πλημμύρες. Αμέσως μόλις τα μηχανήματα απελευθερώθηκαν από τις εργασίες για τις πλημμύρες, επισπεύστηκε η έναρξη αυτών στην περιοχή. Μαζί με το αντιπλημμυρικό στην Μπάρα, ο Δήμος Τρικκαίων παρεμβαίνει άμεσα για τη βελτίωση των δικτύων σε περιοχές με προβλήματα.
Με το έργο αυτό θα κατασκευαστεί ένας νέος αγωγός περίπου 355 μέτρων, μεγαλύτερος σε διάμετρο από τον υπάρχοντα και θα ακολουθήσει την ίδια χάραξη με τον υφιστάμενο, δηλαδή από τον Ληθαίο, στη διασταύρωση των οδών Πελέκη και Δεληγιώργη. Στο δε τμήμα του αγωγού στην οδό Χαρ. Τρικούπη, θα αντικατασταθεί ο τσιμεντοσωλήνας σε μήκος περίπου 95 μέτρων. Ανάδοχος του έργου είναι η εταιρεία «Λατομεία Τυρνάβου» και έχει προϋπολογισμό 300.000€.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης