Τοπικά

Ξεκίνησε τις περιοδείες του ο Ηλιάδης. Αισιοδοξία για την ανατροπή (εικόνες)

Από τα ριζά του Κόζιακα ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία, ο υποψήφιος δήμαρχος Τρικκαίων και επικεφαλής του συνδυασμού «Τρίκαλα, τόπος να ζούμε» Γιώργος Ηλιάδης. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων επισκέφθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 27/9 , το Γενέσι, το Γοργογύρι, τον Πρόδρομο, το Ξυλοπάροικο και το Πρίνος. Ο Γιώργος Ηλιάδης έγινε δεκτός με ιδιαίτερη αγάπη από τους κατοίκους των χωριών, αφού επισκέπτεται πολύ συχνά την περιοχή και γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων οι συζητήσεις περιστράφηκαν γύρω από τα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν αυτά τα χωριά, αλλά και η απουσία κινήτρων στους νέους, ώστε να παραμείνουν στον τόπο τους.

 

Κορυφαία ένδειξη της αδιαφορίας της απερχόμενης δημοτικής αρχής το γεγονός ότι η δεξαμενή νερού στο Πρίνος είχε να καθαριστεί και να ελεγχθεί τέσσερα χρόνια!!! Η αγροτική οδοποιία που είναι απαραίτητη για την καθημερινή πρόσβαση στις δουλειές της επίσης ανύπαρκτη! Το πρώην Δημαρχείο είναι απόλυτα εγκαταλελειμένο και οι στοιχειώδεις υπηρεσίες δίνονται από το κτίριο της πίστας μοτοκρός.  Ο υποψήφιος Δήμαρχος υπογράμμισε ότι είναι απαράδεκτο, η νυν δημοτική Αρχή να μην έχει σκύψει τόσα χρόνια πάνω από τα προβλήματα των κατοίκων και να μην έχει σχεδιάσει έργα ουσίας, τόσο για τον πρωτογενή τομέα, όσο και για βασικές υποδομές. .Με ιεράρχιση το νερό. Την οδική πρόσβαση.Την καλύτερη συγκοινωνία σε συνεργασία με το Αστικό και υπεραστικό ΚΤΕΛ. Την αξιοποίηση των κτιρίων που ήδη υπάρχουν. Την ανάδειξη της ομορφιάς του κεφαλοποταμου και του ορεινού όγκου συνολικά.
Ο Γιώργος Ηλιάδης στάθηκε στην ανάγκη να υλοποιηθούν έργα που θα «θωρακίσουν» τα χωριά από φυσικές καταστροφές, με όρους σεβασμού και προστασίας του περιβάλλοντος.
Πρέπει να γίνουν τα χωριά μας Τόπος να ζούμε!

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης