Τοπικά

Οικονόμου: “Τραγική η Κυβέρνηση. Υπονομεύει το μέλλον της χώρας…”

Δριμεία κριτική στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη ασκεί για άλλη μια φορά ο υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Οικονόμου. “Η Ελλάδα σε ένα κόσμο τρικυμίας και μια Ευρώπη άβουλη και εσωστρεφής” λέει ” συνεχίζει ανεπίγνωστη στον ίδιο και απαράλλακτο δρόμο. Σπαταλά την προίκα του Ταμείου Ανάκαμψης ασυλλόγιστα. Καθυστερεί δραματικά την υλοποίηση του ΕΣΠΑ. Ακολουθεί την πολιτική του «βλέποντας και κάνοντας»”.

 

Ο Γιώργος Οικονόμου αναφέρει ότι  “Η Κυβέρνηση:
• Προβάλλει ακατάπαυστα και θρασύτατα τους ευημερούντες αλλοιωμένους αριθμούς της και τα ποσοστά των επιτευγμάτων της και προχωρά σε μια ασυνάρτητη πολιτική παροχών χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα για τη μεγάλη πλειοψηφία νοικοκυριών, πολιτών, επιχειρήσεων.
• Κρύβει έτσι κάτω από το χαλί τα αξεπέραστα δομικά προβλήματα που καθιστούν την πορεία της οικονομίας έρμαιο των κυκλικών κρίσεων, το μέλλον της ανάπτυξης αβέβαιο και τη ζωή των πολιτών κάθε μέρα που περνά περισσότερο φτωχή και αδιέξοδη.
Σε αυτό το περιβάλλον η Κυβέρνηση ψήφισε τον 4ο και τελευταίο προϋπολογισμό της,
μια συνέχεια της αποτυχημένης, συντηρητικής, αναποτελεσματικής και βαθιά άδικης και αντικοινωνικής οικονομικής συνταγής της”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης