Ροή Τοπικά

Οι τελευταίες εξελίξεις για τον τραγικό θάνατο της 16χρονης

Στο ενδεχόμενο της «αυτοκτονίας» επιμένουν οι αρχές, ενώ η οικογένεια ζητά περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr στην υπόθεση της 17χρονης έχουμε δυο εκδοχές.

Η μια είναι αυτή της αστυνομίας και της ιατροδικαστού, η οποία έφτασε χθες στο σημείο και έκανε μια πρώτη εκτίμηση για θάνατο που προκλήθηκε από πτώση από σκαλωσιά, δείχνοντας αυτοκτονία. Και οι δυο είναι σχεδόν κάθετοι στις εκτιμήσεις τους.

Η δεύτερη εκδοχή είναι αυτή της οικογένειας η οποία μιλάει καθαρά για δολοφονία και δείχνει μάλιστα συγκεκριμένο πρόσωπο με το οποίο το κορίτσι είχε σχέσεις.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες τώρα όντως το κορίτσι φέρεται να συναντήθηκε με νεαρό (26-27 ετών) και να ήταν μαζί του μέχρι τις 3 περίπου τα ξημερώματα.  «Δε θέλω να κατηγορήσω ένα νέο άνθρωπο, ωστόσο, είναι πολύ σημαντική η μαρτυρία ότι τα ξημερώματα της Τετάρτης ο 27χρονος με τη 16χρονη είχαν ραντεβού και αυτό πρέπει να διερευνηθεί», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας Δημήτρης Σαμαρτζής, ο οποίος ζητά επίσης να ληφθούν αποτυπώματα από τις σκάλες που φέρεται να ανέβηκε το κορίτσι.

Το κινητό τηλέφωνο του κοριτσιού ερευνάται στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ενώ η οικογένεια ζητάει να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο για να διαπιστωθούν οι τελευταίες επαφές της μικρής ενώ ορίζει και τεχνικό σύμβουλο για την ιατροδικαστική εξέταση που θα εκτελεστεί πιθανότατα το πρωί της Παρασκευής. 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης