Τοπικά

Ο Αβραμόπουλος επικεφαλής της αντιπολίτευσης και υποψήφιος δήμαρχος Μετεώρων

Ο πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Μετεώρων έλαβε τη στήριξη των συμβούλων της παράταξης του αείμνηστου Χρήστου Σινάνη και αναλαμβάνει αφενός να συνεχίσει το έργο του, αφετέρου να διεκδικήσει τη νίκη στις εκλογές του 2023.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr το απόγευμα της Πέμπτης συνήλθε η δημοτική ομάδα της “Δύναμης Ευθύνης” προκειμένου να συζητηθεί πως θα πορευτεί μετά το θάνατο του φυσικού της ηγέτη. Κατατέθηκαν δυο προτάσεις. Η πρώτη να υπάρχει μια μεταβατική λύση και εν καιρώ να αποφασιστεί ποιον θα στηρίξει η παράταξη για δήμαρχο και η δεύτερη να εκλεγεί άμεσα ο νέος επικεφαλής και να αναλάβει να ηγηθεί της παράταξης στις εκλογές του 2023. Υπερίσχυσε η δεύτερη άποψη και ακολούθησε η κατάθεση της υποψηφιότητας του Λευτέρη Αβραμόπουλου, που ήταν και η μόνη, οπότε και στηρίχτηκε δια βοής.

“Η σημερινή μέρα είναι μέρα μνήμης, απέναντι στον ηγέτη μας, στον πιο πετυχημένο δήμαρχο που αναδείχθηκε τα τελευταία χρόνια στην Καλαμπάκα και στο Δήμο Μετεώρων” δήλωσε ο ίδιος ο Λευτέρης Αβραμόπουλος και συμπλήρωσε: “Αναλαμβάνουμε βαριά ευθύνη να συνεχίσουμε το έργο του Χρήστου Σινάνη και να πατήσουμε πάνω στις παρακαταθήκες που μας άφησε, τις αρχές και τις αξίες. Δεν έχουμε αντιπάλους, δεν υπάρχουν αντίπαλοι. Είμαστε εδώ για να δουλέψουμε όλοι μαζί δίνοντας ξανά προοπτική στο Δήμο Μετεώρων και ελπίδα στους κατοίκους της πόλης και των χωριών μας για ένα καλύτερο αύριο”. 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης