Τοπικά

Ο Αθανάσιος Σακκάς επιλέγει «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ»

Ο Σακκάς Αθανάσιος του Γεωργίου είναι κάτοικος της Μεσοχώρας του Δήμου Πύλης. Είναι παντρεμένος με την Ελένη Μπελούκα και έχουν δύο παιδιά. Δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας.

 

 

Είναι Πρόεδρος στην Τ.Κ. Μεσοχώρας διανύοντας την δεύτερη θητεία του.

Ο Σακκάς Αθανάσιος δήλωσε… «Μετά την θητεία μου ως Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μεσοχώρας και λόγω της προτροπής πληθώρας συμπατριωτών μου, αποφάσισα να θέσω και πάλι υποψηφιότητα για την επανεκλογή  μου με τον συνδυασμό ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ του Δημάρχου Πύλης κ. Κωνσταντίνου  Μαράβα. Λόγω της προηγούμενης ενασχόλησης μου με τα κοινά, απέκτησα την εμπειρία, τη γνώση και την επάρκεια να προσφέρω ακόμη περισσότερα στο Χωριό μου που τόσο αγαπώ».

Ο Κώστας Μαράβας τονίζει σχετικά… «ο Σακκάς Αθανάσιος είναι ένα και το αυτό με τη Μεσοχώρα. Την υπηρετεί με υπευθυνότητα, ζήλο και αυταπάρνηση. Είναι ιδιαίτερα αγαπητός με μεγάλη αυτοδιοικητική εμπειρία παρά το νεαρό της ηλικίας. Γνωρίζει, προτείνει και υποστηρίζει ό,τι ακριβώς χρειάζεται ο τόπος του, που θέλει να τον βλέπει να εξελίσσεται. Ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοσοφία και τους στόχους της ομάδας μας. Του εύχομαι καλή δύναμη».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης