Τοπικά

Ο Αντιπρόεδρος της Κοινότητας Πηγής Κερασιώτης Απόστολος επιλέγει “Πορεία στο Μέλλον”

Άλλη μια αξιόλογη προσθήκη στις τάξεις του νέου μεγάλου αυτοδιοικητικού συνδυασμού “Πορεία στο Μέλλον” έλαβε χώρα και επίσημα, καθώς ο Κερασιώτης Απόστολος του Βασιλείου έδωσε τα χέρια με τον Θεόδωρο Χήρα και πορεύονται από κοινού ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου.

 

Ο Αποστόλης είναι 35 ετών και διαμένει μόνιμα στην Πηγή Τρικάλων. Είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Χριστάκου Ελισσάβετ και πατέρας δύο τέκνων.
Είναι Αστυνομικός στο επάγγελμα και υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Τρικάλων.

Είναι εν ενεργεία Αντιπρόεδρος της Κοινότητας Πηγής, θέση στην οποία εκλέχθηκε στις δημοτικές εκλογές του 2019 με το συνδυασμό “Πύλης Όραμα”.

Ο ίδιος αναφέρει σχετικά…. << Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ως Αντιπρόεδρος στην Κοινότητα Πηγής προσπάθησα να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων , όντας δίπλα στους συγχωριανούς μου σε θέματα της καθημερινότητάς τους και τιμώντας στο έπακρο την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Από την πλευρά μου, θέλω να συνεχίσω να προσφέρω στα κοινά, να είμαι ενεργός πολίτης, να καταγράφω τις ανάγκες του τόπου μου και να παλεύω για την επίλυση τους. Ο συνδυασμός “Πορεία στο Μέλλον” είναι η πλέον αξιόπιστη επιλογή για να επέλθει η ποιοτική αναβάθμιση στα χωριά μας και το όραμα του Θοδωρή Χήρα είναι καταδικασμένο να πετύχει. Η τοπική κοινωνία επιθυμεί την αλλαγή και την ανανέωση και εγώ θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις προς αυτή τη κατεύθυνση >> .

Από την πλευρά του ο Θεόδωρος Χήρας δήλωσε…. << Ο Αποστόλης εξαργυρώνει μια επιτυχημένη θητεία ως Aντιπρόεδρος στην Κοινότητα Πηγής. Άνθρωπος εργατικός, έντιμος, υπεύθυνος, πρόθυμος και συγκροτημένος. Συγκαταλέγεται στη νέα γενιά των αυτοδιοικητικών στελεχών με κοινωνικές και περιβαλλοντικές ανησυχίες.

Ο Αποστόλης θα είναι υποψήφιος για το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Πηγής.

Αποστόλη σου εύχομαι από καρδιάς, καλή επιτυχία! >>

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης