Τοπικά

Ο απόστρατος αξιωματικός Γιώργος Παπαγεωργίου, υποψήφιος με τον Χήρα

Μία πολλά υποσχόμενη προσθήκη για το συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον” επισφραγίστηκε και επίσημα, καθώς ο Παπαγεωργίου Γεώργιος του Αποστόλου έδωσε τα χέρια με τον Θοδωρή Χήρα και πορεύονται από κοινού, με φόντο τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Ο Γιώργος έλκει την καταγωγή του από την Μεσοχώρα. Είναι Απόστρατος Αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού και πατέρας τεσσάρων τέκνων.
Ο ίδιος με αφορμή την υποψηφιότητα του δήλωσε… << Θέτω τον εαυτό μου για πρώτη φορά στην κρίση των συνδημοτών μου. Θαυμάζω την ορεινή μας πατρίδα και αγαπώ την ιερή γη των προγόνων μας. Σκοπός της ενασχόλησης μου με τα κοινά είναι να προσφέρω από την πλευρά μου τα μέγιστα για την αναβάθμιση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας. Ο Δήμος μας διαθέτει απαράμιλλη ομορφιά και με συντονισμένες ενέργειες οφείλουμε να την αναδείξουμε και να την προβάλλουμε. Χρέος μας όμως να επιλύσουμε και τα διαχρονικά προβλήματα, ώστε να μπει σε τροχιά ανάπτυξης και  ευημερίας η τοπική κοινωνία. Γι’ αυτό στηρίζω ενεργά με όλες μου τις δυνάμεις τον Θοδωρή Χήρα και ζητώ ισχυρή λαϊκή εντολή στον συνδυασμό μας “Πορεία στο Μέλλον”. Για την ΑΛΛΑΓΗ! Για την ανανέωση! Για ένα καλύτερο μέλλον! >>
Από την πλευρά του ο Θεόδωρος Χήρας δήλωσε… << Ο Γιώργος έχει τεκμηριωμένη άποψη και συγκροτημένη σκέψη. Μέσα από το επάγγελμα του έμαθε βιωματικά να κατακτά στόχους, να τηρεί απαρέγκλιτα τους κανόνες , να λειτουργεί έντιμα και να ενεργεί με πιστή εφαρμογή στο πλάνο. Άνθρωπος μεθοδικός, υπεύθυνος, ευσυνείδητος και αποφασιστικός.
Η τοπική αυτοδιοίκηση έχει ανάγκη από στελέχη σαν τον Γιώργο.
Ο Γιώργος θα διεκδικήσει στις προσεχείς εκλογές, την είσοδο του στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης.
Γιώργο καλώς ήρθες στην ομάδα μας και καλή επιτυχία >>.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης