Τοπικά

Ο Γιώργος Ζιώγας και η σφραγίδα του στη νέα εικόνα της πόλης

Ο Γιώργος Ζιώγας εισήλθε στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης το 2019, με νέες και φρέσκες ιδέες και κυρίως με διάθεση για πολλή δουλειά.

 

Δοκιμάστηκε και πέτυχε ως αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πολιτικής προστασίας την πρώτη 2ετία, ωστόσο μας εξέπληξε στο δεύτερο μισό της θητείας του ως πρόεδρος της “Αστικής Ανάπτυξης”. Ουσιαστικά μας σύστησε από την αρχή μια Α.Ε. του Δήμου η οποία παρέμενε άγνωστη για τους περισσότερους εξ ημών. Με ιδίους πόρους προχώρησε στην αναβάθμιση όλων των δημοτικών parking, ενώ προχώρησε στην δημιουργία ακόμη τριών parking στο κέντρο και περιμετρικά της πόλης, προσφέροντας δωρεάν θέσεις για όλους.

Ανέλαβε να τρέξει το φιλόδοξο σχέδιο του Forest Park, τη μετατροπή δηλαδή του λόφου του Προφήτη Ηλία σε σύγχρονο αστικό πάρκο, ενώ κέρδισε το μεγάλο στοίχημα με την εφαρμογή του συστήματος “Ελεγχόμενης Στάθμευσης” στην πόλη, το οποίο απέδωσε και αποδίδει. Διεκδικεί δεύτερη θητεία στο Δ.Σ. Τρικκαίων με την “Επανεκκίνηση v.3” του Νίκου Σακκά και διάθεση για ακόμη περισσότερη δουλειά την επόμενη 5ετία.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης