Τοπικά

Ο δημοτικός σύμβουλος Σωτήρης Παππάς, υποψήφιος με τον Παπαχρήστο στην Καλαμπάκα

Συνδημότισσες, συνδημότες, Είμαι ο Σωτήρης Παππάς με καταγωγή και διαμονή την Βασιλική Καλαμπάκας, παντρεμένος και πατέρας δύο ενήλικων παιδιών.

 

 

Σπούδασα Φυσική Αγωγή στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και διαθέτω μεταπτυχιακό από τα ΤΕΦΑΑ Τρικάλων με θέμα “Άσκηση και Υγεία”. Είμαι κάτοχος διπλώματος κριτή στίβου από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Στίβου. Εργάζομαι ως εκπαιδευτικός στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Τρικάλων. 

Eίμαι ενεργός δρομέας συμμετέχοντας σε αρκετούς Μαραθώνιους. Ασχολούμαι με το mountain running, την ποδηλασία, την χειροτεχνία ψηφιδωτών και την ξυλογλυπτική. Τα τελευταία μού προσφέρουν έμπνευση, γείωση και ταπεινότητα εν τέλει. Είμαι επίσης ιδρυτικό μέλος του συλλόγου “Φίλοι του Δάσους” Βασιλικής με στόχους την πρόληψη πυρκαγιών, την καθαριότητα και την δενδροφύτευση.

 

Είμαι φύσει και θέσει χαμηλών τόνων αλλά υψηλών στόχων. Επενδύω στον αθλητισμό όχι ως αυτοσκοπό αλλά ως ιδεώδες. Με την ίδια λογική επενδύω στο φυσικό περιβάλλον και στα ζώα.

 

Διετέλεσα δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του κυρίου Παπαμιχαήλ, τον οποίο και ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία. Κατόπιν όμως της ειλημμένης απόφασης του να μην κατέβει στις επικείμενες εκλογές, αποφάσισα να συστρατευθώ με τον συνδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου, αφού πιστεύω πλέον, οτι οι άνθρωποι και ο επικεφαλής του συνδυασμού είναι περισσότερο από ποτέ, κοντά στα όνειρα μου για τον τόπο, διαθέτοντας εμπειρία, κατανόηση και όρεξη για δουλειά ουσίας.

 

Κύριες προτεραιότητες μου ήταν και θα είναι :

– H αποτελεσματική προστασία των αδέσποτων ζώων. Θέλω πραγματική στέγη για αυτά, σίτιση, εμβόλια, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και προώθηση υιοθεσιών.

– Πλήρη προστασία των άγριων ζώων των περιοχών μας. Εκπαίδευση και ενημέρωση συνδημοτών και φιλοξενούμενων είναι προαπαιτούμενα για την διατήρηση της εξαιρετικής πανίδας και χλωρίδας μας.

– Στήριξη του αθλητισμού για όλους. Με στόχο την ευεξία αλλά κυρίως την πρόληψη νοσημάτων. Η δημόσια υγεία είναι αγαθό στο οποίο όλοι πρέπει να έχουν πρόσβαση. Απαιτούνται καθαροί, ασφαλείς και οργανωμένοι χώροι αναψυχής – άθλησης, με ελεύθερα πολυόργανα άθλησης, είτε μιλάμε για το αστικό δίκτυο είτε για το περιφερειακό. Εξάλλου, η πραγματική ανάπτυξη και ευημερία των πολιτών είναι ουσιώδης και διαρκείας μόνο όταν γίνεται ομόρροπα. Τέλος η συνέχεια, η ανάπτυξη και η προώθηση των “αθλημάτων βουνού” μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά στην αύξηση του “τουριστικού προϊόντος” του Δήμου μας,

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης