Τοπικά

Ο Κωνσταντίνος Δασκάλου επανέρχεται, δηλώνοντας… «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ»

Ο Δασκάλου Κωνσταντίνος ζει μόνιμα με την οικογένειά του στην Πηγή του Δήμου Πύλης. Έχει διατελέσει συντονιστής ασφαλιστικών πρακτόρων στη δυτική Θεσσαλία (Τρίκαλα & Καρδίτσα) σε μεγάλες  εταιρείες του κλάδου ζωής.

 

 

Με αξιοζήλευτη αυτοδιοικητική παρουσία στον πρώην Δήμο Γόμφων υπό τον αείμνηστο Δήμαρχο Νικόλαο Παλλαντζά, αφού έχει διατελέσει από το 2008 μέχρι το 2010 Δημοτικός Σύμβουλος, Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού, Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού και Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Γόμφων.

Ο Δασκάλου Κωνσταντίνος δήλωσε… «οραματίζομαι τη συνεχή ανάπτυξη και τη διαρκώς βελτιούμενη ποιότητα ζωής των συνδημοτών μου. Έχω την τεράστια πείρα και την ανεξάντλητη διάθεση για να προσφέρω και να είμαι χρήσιμος. Ευχαριστώ  το Δήμαρχο  Κώστα Μαράβα για την εμπιστοσύνη και συμπορεύομαι με  το συνδυασμό ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ».

Ο Κώστας Μαράβας τονίζει σχετικά… «ο Δασκάλου Κωνσταντίνος είναι σημείο αναφοράς, είναι παράδειγμα αυτοδιοικητικού ανθρώπου. Με ενδιαφέρουσα πορεία μέσα από τις διάφορες θέσεις που υπηρέτησε με υπευθυνότητα, αλλά και με πλούσιες  τις παραστάσεις που κομίζει από την αγορά όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Έχει μέσα του δυνατή την επιθυμία να συμμετέχει δημιουργικά και με καίριες παρεμβάσεις για το καλό του τόπου. Τον καλωσορίζω και του εύχομαι καλή δύναμη».

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης