Τοπικά

Ο Λάμπρος Τζιλίνης υποψήφιος με τον Αβραμόπουλο

Ένας ακόμη δραστήριος άνθρωπος με αγάπη για τον τόπο του, ενώνει τις δυνάμεις του με τα μέλη του συνδυασμού «Δύναμη Ευθύνης». Πρόκειται για τον Λάμπρο Τζιλίνη, υπάλληλο διοδίων «Η υποψηφιότητα του Λευτέρη Αβραμόπουλου για τη δημαρχία του Δήμου Μετεώρων είναι αυτή που πραγματικά χρειαζόταν ο τόπος μας για να γυρίσει σελίδα» δηλώνει ο ίδιος « Είναι ένας νέος άνθρωπος, καταρτισμένος, δραστήριος με διάθεση και όρεξη για δουλειά. Ο Δήμος Μετεώρων έχει τώρα τη χρυσή ευκαιρία να προχωρήσει μπροστά και να πρωταγωνιστήσει στις εξελίξεις και από αυτή τη προσπάθεια δε μπορεί να απέχει κανείς».

 

 

Βιογραφικό

Ο Λάμπρος Τζιλίνης είναι γεννημένος το 1979 και κατάγεται από τον Άγιο Δημήτριο Καλαμπάκας.

Η αγάπη του για τον τόπο του τον οδήγησε να ζήσει, να μεγαλώσει και  να διαμείνει εκεί μέχρι και τα τελευταία χρόνια, διατηρώντας άρρηκτους δεσμούς μαζί του.

Μετά την αποφοίτησή του από το Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο Καλαμπάκας στον  Γεωτεχνικό τομέα, ξεκινάει η επαγγελματική του δραστηριότητα. Κατά το παρελθόν έχει εργαστεί στα ΕΛΤΑ, στο Δασαρχείο Καλαμπάκας στον Δήμο Μετεώρων καθώς και στην Αρχαιολογία Τρικάλων με συμβάσεις έργου. Τα τελευταία πέντε έτη εργάζεται ως υπάλληλος στον σταθμό διοδίων στο Λόγγο Τρικάλων.

Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος και ταμίας του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Δημητρίου.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές για τον ίδιο δεν αποτελούν κάτι πρωτόγνωρο καθώς και στο παρελθόν συμμετείχε σε αυτές.  Πιστεύει ακράδαντα ότι για να παραμείνουν τα χωριά μας  ζωντανά, είναι απαραίτητη η συνεισφορά και η συμβολή νέων ανθρώπων με όραμα, πίστη και ελπίδα για το μέλλον. Και είναι διατεθειμένος να συμβάλει τα μέγιστα για την επίτευξη του σκοπού αυτού!

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης