Τοπικά

Ο Τέλλιος και η χρυσή ευκαιρία της Φαρκαδόνας να βγάλει αντιπεριφερειάρχη

Η περιοχή της Φαρκαδόνας έχει τη χρυσή ευκαιρία στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές να εκπροσωπηθεί στο ανώτερο δυνατό επίπεδο και  να εκλέξει για πρώτη φορά ένα δικό της παιδί στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

 

Ο Θανάσης Τέλλιος, γέννημα-θρέμμα της περιοχής, μόνιμος κάτοικος Γριζάνου (με τη σύζυγό του Γεωργία Αυγέρη), διεκδικεί με αξιώσεις τη φορά αυτή θέση στο πλευρό του Αγοραστού. Ο νεαρός μηχανικός, άνθρωπος της αγοράς, γνώστης των απαιτήσεων της εποχής έρχεται να προσφέρει με νέες ιδέες και προτάσεις. Για σύνδεση της περιοχής της Φαρκαδόνας με τα πιο αναπτυγμένα τμήματα του νομού μας, για ενημέρωση και εξειδίκευση αγροτών και κτηνοτρόφων, για νέα επενδυτικά προγράμματα τα οποία θα επιτρέψουν στους νέους να μείνουν και να επενδύσουν στα χωριά τους.

Ο Θανάσης Τέλλιος, γεννημένος το 1985, είναι Διπλωματούχος του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με μεταπτυχιακό στις “Σύγχρονες Μεθόδους Σχεδιασμού και Ανάλυσης στη Βιομηχανία” του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών.  Εξειδικεύεται στους τομείς της εξοικονόμησης ενέργειας και σε θέματα Υγείας και Ασφάλειας στους χώρους εργασίας παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες σε πλήθος εταιρειών και οργανισμών στη Θεσσαλία. Παράλληλα συμμετέχει στις επιχειρηματικές δραστηριότητες της οικογένειας του, στους τομείς των δομικών υλικών, των κατασκευών και των τροφίμων. Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, του Συλλόγου Εκτιμητών Ελλάδας, Ενεργειακός Επιθεωρητής και μέλος του Συλλόγου Τεχνικών Ασφαλείας Ελλάδας. Είναι εκλεγμένο μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Οιχαλίας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης