Τοπικά

Ο Antonis Cooken βρήκε το “Καταφύγιο” των καλοφαγάδων στα Τρίκαλα (video)

To δικό μας Τρικαλινό παλικάρι και καμάρι ο Αντώνης Κούκεν κυριολεκτικά οργώνει την Θεσσαλία! Στέκεται κυρίως στη γειτονιά μας ανακαλύπτοντας στα Τρίκαλα διάφορα μέρη που μπορεί πολλοί από εμάς να μην γνωρίζαμε!

Όμως οι γευσιγνώστες της πόλης ξέρουν καλά, μεταφέροντας από στόμα σε στόμα… το “καταφύγιο” των Καλοφαγάδων! Βρίσκεται μόλις στο 1 χιλιόμετρο από το κέντρο της πόλης, στο χωριό Λεπτοκαρυά (πρώην Σελίμογλου). Εκεί ο μάγειρας του κάμπου συναντά τους ιδιοκτήτες: Βάσω Τρικάλη και Νίκο Κούτρα και εντυπωσιάζεται τόσο από τον υπέροχο χώρο αλλά και την ευγένεια και από τις πρώτες ύλες που έρχονται κυριολεκτικά, κατευθείαν από το χωράφι χωρίς φυτοφάρμακα, στο πιάτο του πελάτη!

“Στο καταφύγιο τρως καλά!” όπως λέει και ο ίδιος. Γεύεται τα υπέροχα παραδοσιακά φαγητά: γιουβαρλάκια, γεμιστά, παπουτσάκια αλλά και ζουμερά και νόστιμα ψητά τοπικής προέλευσης και καταπληκτικές σαλάτες, βαθμολογώντας  το κάθε πιάτο ξεχωριστά! Χωρίς να μεροληπτεί μεταξύ των πιάτων που έρχονται στο τραπέζι. Μάλιστα δίνει και βραβείο σε ένα πιάτο με κρέας… ποιο είναι άραγε αυτό; Δείτε το βίντεο στο κανάλι antonis cooken στο youtube

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης