Τοπικά

Πέντε αλήθειες για τον Κώστα Αγοραστό. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα…

Είναι εύκολο να «σταυρώνεις» κάποιον όταν πέφτει, αλλά δεν πάει έτσι και ειδικά απέναντι στον απερχόμενο περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό οφείλουμε πρώτον σεβασμό και δεύτερον αναγνώριση του έργου του.

 

 

Οφείλουμε ως trikalavoice.gr να πάμε κόντρα στο ρεύμα του Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται να πούμε πέντε αλήθειες για αυτόν:

  1. Ήταν εργατικός στα άκρα, δούλευε από το 2010 και δουλεύει μέχρι σήμερα νύχτα-μέρα. Στο γραφείο του, στην Αθήνα, στην Ευρώπη.
  2. Εξασφάλισε εκατομμύρια ευρώ σε Ευρωπαϊκά κονδύλια και στήριξε χιλιάδες μικρές, μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις με αναπτυξιακά προγράμματα.
  3. Ολοκλήρωσε το οδικό δίκτυο της Θεσσαλίας και ένωσε τις πρωτεύουσες των τεσσάρων νομών, ενώ αναβάθμισε στο σύνολό τους τις επαρχιακές οδούς.
  4. Βραβεύτηκε για το σημαντικότερο περιβαλλοντικό έργο της Ευρώπης το 2019, την ανασύσταση της λίμνης Κάρλας και προγραμμάτισε δεκάδες μικρότερης εμβέλειας έργα. Επέμεινε μέχρι τέλους για την εκτροπή του Αχελώου, αλλά ουδέποτε εισακούστηκε.
  5. Παρέμεινε ειλικρινής και πήγε και ο ίδιος κόντρα στο ρεύμα υψώνοντας ανάστημα στις κεντρικές κυβερνήσεις, τόσο του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και τώρα του Μητσοτάκη.

Και χωρίς να είμαστε εν βρασμώ… ας δώσουμε χρόνο στην ιστορία να τον κρίνει τελικά.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης