Τοπικά

Πανήγυρις Ιερού Κοιμητηριακού Ναού Αγίου Ευθυμίου στο Κεφαλόβρυσο

Φέρεται εις γνώσιν των ευλαβών Χριστιανών, ότι την 20η του μηνός Ιανουαρίου 2024, εορτάζει μεγαλοπρεπώς ο Ιερός Κοιμητηριακός Ναός του Αγίου Ευθυμίου Κεφαλοβρύσου. Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα κατά το κάτωθι πρόγραμμα:

 

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ 2024

 

Στον Κοιμητηριακό Ιερό Ναό του Αγίου Ευθυμίου, θα τελεστεί στις 4.30 το Απόγευμα, ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος. Μετά το πέρας του Εσπερινού θα παρατεθεί παραδοσιακή φιλοξενία.

 

ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

 

Στον κεντρικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κεφαλοβρύσου, και ώρα 7:30 έως 10:00 το βράδυ, θα τελεστεί η Ακολουθία του Όρθρου και εν συνεχεία η Εσπερινή Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, μετά Θείου Κηρύγματος και του Υψώματος του Αγίου, Ιερουργούντος του Σεπτού Ποιμενάρχου ημών, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου & Πύλης κ.κ. Χρυσοστόμου. Τους ύμνους του Όρθρου και της Πανηγυρικής Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, θα αποδώσει η χορωδία του Σωματείου Ιεροψαλτών Ν. Τρικάλων “Ιωάννης ο Δαμασκηνός”. Ακολούθως, στην αίθουσα του Ενοριακού Πνευματικού Κέντρου θα προσφερθεί τσάι και κέρασμα.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ 

 

Το πρωί του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου και ώρα 7:30 έως 9:30 θα τελεστεί ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, στον κεντρικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κεφαλοβρύσου.

 

Την ίδια ημέρα και ώρα 4.30 μ.μ. θα τελεστεί ο Μεθέορτος Εσπερινός και ο Παρακλητικός Κανών προς τον Άγιο Ευθύμιο, στον Ιερό Κοιμητηριακό Ναό Αγίου Ευθυμίου Κεφαλοβρύσου.

 

Παρακαλείστε οι ευλαβείς χριστιανοί, να προσέλθετε για να λάβετε την χάρη του Αγίου.

 

Εκ του Ιερού Ναού.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης