Ροή Τοπικά

Πανηγυρική συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου Τρικάλων

Στις 26/11/2018 πραγματοποιήθηκε πανηγυρική  εκδήλωση του Ροταριανού Ομίλου Τρικάλων στο ξενοδοχείο    < Παντελιδάκη> με αφορμή την επίσημη επίσκεψη του Διοικητή της 2484 Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ, κ. Θεόδωρου Ασπασίδη του οποίου η ομιλία είχε θέμα                                         < Σχέσεις Ρόταρυ και Εκκλησίας>

 

 

Την έναρξη της εκδήλωσης σήμανε ο πρόεδρος του Ρ.Ο. Τρικάλων  κ. Ηλίας Κασαβίτας ο οποίος καλωσόρισε τον Διοικητή της 2484 Περιφέρειας κ. Θεόδωρου Ασπασίδη και τους παρευρισκόμενους.

 

 

Ακολούθησαν οι  καθιερωμένες ανακοινώσεις  από την γραμματέα του Ρ.Ο. Τρικάλων    κ. Τέση Αποστολίδου –Παπανικολάου  όπου αφού προσφώνησε όλους τους παρευρισκομένους  έδωσε το βήμα στον ομιλητή , Διοικητή της 2484 Περιφέρειας κ. Θεόδωρου Ασπασίδη

 

 

Ο Διοικητής μας , με μια μεστή ομιλία αναφέρθηκε εκτενώς για τις σχέσεις του Ρόταρυ και της Εκκλησίας , παρουσίασε δράσεις και συνεργασίες για παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας και εξέφρασε την προσωπική του ευχή ότι θα βοηθήσουμε το έργο της Εκκλησίας ακόμη περισσότερο στο μέλλον.

 

 

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με ένα βίντεο με φωτογραφίες από την επίσκεψη κλιμακίου Ροταριανών φίλων υπό την συνοδεία του Διοικητού κ. Θεόδωρου Ασπασίδη, στη βασιλεύουσα , στο Φανάρι ,στην Σχολή της Χάγης και φυσικά και στο Πατριαρχείο  όπου συναντήθηκε και συνομίλησε  με την Αυτού Θειοτάτη  Παναγιότητα , Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

 

 

Στην συνέχεια έγινε και η αντίστοιχη ανταλλαγή συμβολικών δώρων – ενθυμίων.

 

 

Τέλος  ο πρόεδρος των ενοικιαζόμενων δωματίων – διαμερισμάτων – κάμπινγκ Καλαμπάκας κύριο Ι. Καρακαντάς έκανε και την πρώτη οικονομική δωρεά για την δράση του ομίλου μας , και τον     ευχαριστούμε θερμά.

 

 

Την εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους φίλοι της περιοχής μας καθώς και

1.      εκ μέρους του Δήμου – ο αντιδήμαρχος  κύριο Δ. Παζαίτης

2.      ο πρώην  δήμαρχος  και πρώην βουλευτής  κύριο Μ. Ταμήλος

3.      ο πρώην αντιδήμαρχος   κύριο Δ. Βασταρούχας

4.      ο υπεύθυνος συντονιστής της περιφέρειας μας κύριο Ι. Παλέτας

5.      αντιπροσωπεία του ροταριανού ομίλου Πηνειός της Λάρισας με επικεφαλής τον πρόεδρο κύριο Γ. Βαϊόπουλο .

 

Στη συνέχεια στις 27/11/2018 πραγματοποιήθηκε στο  ξενοδοχείο    < Παντελιδάκη>  συνάντηση του   Δημάρχου Τρικάλων κ. Δ. Παπαστεργίου με τον διοικητή κ. Θεόδωρου Ασπασίδη και το  Δ.Σ. του Ρ.Ο. Τρικάλων  όπου έγινε διεξοδική συζήτηση για τον τρόπο συνεργασίας και προσφοράς του ομίλου μας σε κοινά  προγράμματα .

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης