Ροή Τοπικά

Πανηγύρεις και Αγρυπνίες σε Ναούς και Μοναστήρια των Τρικάλων

Τις προσεχείς ημέρες σε Ιερές Μονές, στην πόλη και σε χωριά των Τρικάλων πανηγυρίζουν Ιεροί Ναοί και Παρεκκλήσια, ενώ θα τελεστούν και Αγρυπνίες.

 

Αναλυτικά πανηγυρίζουν:

23 Αυγούστου, Απόδοση Κοιμήσεως της Θεοτόκου: Ι. Βυζαντινός Ναός Πόρτας Παναγιάς (Πύλη), Ι. Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Γαρδικίου, Ι. Ν. Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων.

23 Αυγούστου,  Σύναξη Ιεράς Εικόνος Παναγίας Πορταΐτισσας: Λυγαριά.

24 Αυγούστου, Αγίου Κοσμά Αιτωλού: Τρίκαλα, (Νεραϊδοχώρι Κατασκήνωση Γ.Ε.Χ.Α., Ρίζωμα, Νεράιδα).

Τις προσεχείς ημέρες στην πόλη και χωριά των Τρικάλων θα τελεσθούν οι κάτωθι Ιερές Αγρυπνίες:

Την Κυριακή 22 Αυγούστου από 9-12:15 βραδινή στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής της αποδόσεως της Κοιμήσεως της Θεοτόκου (9μερα Παναγίας) ο Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Τη Δευτέρα 23 Αυγούστου από 10-12:30 βραδινή στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Την Πέμπτη 26 Αυγούστου από 9:30-12:15 βραδινή στο Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Φανουρίου του Θαυματουργού ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Τη Δευτέρα 30 Αυγούστου από 9:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής της καταθέσεως της Τίμιας και Πανακηράτου Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης