Τοπικά

Παράλληλες εκλογές και για συνέδρους της Ν.Δ., στα Τρίκαλα

Κανονικά θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές στη Ν.Δ. στις 13 Μαΐου και μάλιστα με νεότερη εγκύκλιο διευκρινίζεται ότι εκείνη την ημέρα θα εκλεγούν και οι σύνεδροι.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr  με την νέα Εγκύκλιο καθορίζονται οι χρόνοι, οι τόποι, οι προθεσμίες των προβλεπόμενων ενεργειών, καθώς και οι αναγκαίες οργανωτικές και άλλες λεπτομέρειες για την ανάδειξη των 1.000 συνέδρων από τις Νομαρχιακές Οργανώσεις, που θα συμμετέχουν στα δύο επόμενα τακτικά Συνέδρια..

Η εκλογική διαδικασία θα λάβει χώρα στις 13 Μαΐου 2018, ταυτόχρονα και στους ίδιους χώρους διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας ανάδειξης των Προέδρων των Ν.Ο. και των ΔΗΜ.Τ.Ο. και των μελών των ΝΟ.Δ.Ε. και των ΔΗΜ.Τ.Ε..

Κωλύματα εκλογής

 

Κατά τις προσεχείς εσωκομματικές εκλογές κώλυμα εκλογιμότητας για το αξίωμα του Συνέδρου, έχουν οι ακόλουθες κατηγορίες προσώπων: 1.1. τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας,

οι αποσπασμένοι και μετακλητοί υπάλληλοι πολιτικών γραφείων,

οι υπάλληλοι των κεντρικών γραφείων του Κόμματος,

οι αναπληρωτές Πρόεδροι των Ν.ΕΦ.Ε., οι Πρόεδροι και αναπληρωτές Πρόεδροι των ΔΗΜ.ΕΦ.Ε. και τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη των Ν.ΕΦ.Ε. και των ΔΗΜ.ΕΦ.Ε., που ασκούν τα καθήκοντά τους εντός της Νομαρχιακής Οργάνωσης στην οποία είναι εγγεγραμμένοι.

πρόσωπα στα οποία έχει επιβληθεί από την Επιτροπή Δεοντολογίας οιαδήποτε ποινή, η οποία βρίσκεται σε ισχύ κατά το χρόνο υποβολής της υποψηφιότητας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης