Τοπικά

Παρέδωσε τη Διοίκηση της Δομής Μεταναστών Βέροιας ο Αβραμόπουλος. Όλα για το Δήμο Μετεώρων πια!!!

Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος ήταν ένα από τα νέα πρόσωπα που εμπιστεύτηκαν η Κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προ τριετίας ορίζοντάς τον σε θέση ευθύνης και δίνοντάς του την ευκαιρία να δοκιμαστεί… επί του πεδίου.

 

Ο Αβραμόπουλος ανέλαβε διοικητής στη Δομή Μεταναστών Βέροιας το καλοκαίρι του 2020 σε μια κρίσιμη καμπή για το μεταναστευτικό, με αλλαγή κατεύθυνσης και πολιτικής κεντρικά. Τα πήγε περίφημα στην οργάνωση, προχώρησε σε δεκάδες έργα υποδομής, έτρεξε πρόγραμμα ένταξης των μεταναστών στην τοπική κοινωνία και η Δομή της Βέροιας αναδείχθηκε πρότυπο για τις υπόλοιπες της χώρας μας. Χθες ολοκλήρωσε τη θητεία του εκεί, παρέδωσε τη Διοίκηση και πλέον αφιερώνεται εξ ολοκλήρου στον προεκλογικό του αγώνα στην Καλαμπάκα. “Για έναν Δήμο Μετεώρων σύγχρονο και λειτουργικό” όπως λέει. Δείτε τη σχετική του ανάρτηση:

“Σήμερα κλείνει για μένα ένας πολύ σημαντικός κύκλος της ζωής μου. Παραδίδω τη Διοίκηση της Δομής Φιλοξενίας/Προσωρινής Υποδοχής πολιτών τρίτων χωρών Βέροιας, νιώθοντας απέραντη υπερηφάνεια για όσα πετύχαμε τα 3 χρόνια που πέρασαν. Εκσυγχρονίσαμε τις υποδομές της Δομής, δημιουργήσαμε νέους χώρους άθλησης και αναψυχής, εξασφαλίσαμε εξαιρετικές συνθήκες φιλοξενίας των ταλαιπωρημένων αυτών ανθρώπων, δουλέψαμε πολύ για την ομαλή ένταξή τους στην τοπική κοινωνία και τελικά την προώθησή τους στις χώρες προορισμού τους. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλο το προσωπικό της Δομής που στάθηκε δίπλα μου. Είναι μια νέα, μεγάλη οικογένεια για μένα και δεν θα τους ξεχάσω ποτέ. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τον αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε.Ημαθίας κ.Κώστα Καλαϊτζίδη , τους δημάρχους του ν. Ημαθίας, όλους τους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους, τους τοπικούς βουλευτές, την τοπική Εκκλησία, τους εκπροσώπους φορέων για τη στήριξή τους σε όλη μας την προσπάθεια. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην νυν και στην πρώην ηγεσία του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου και κυρίως στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που μου εμπιστεύτηκε, παρά το νεαρό της ηλικίας μου, μια τέτοια κρίσιμη και ευαίσθητη θέση. Ευχαριστώ για όλα και θα είστε πάντα ένα κομμάτι της καρδιάς μου…” .

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης