Τοπικά

Παρέμβαση εισαγγελέα για την υπόθεση Βασιλακόπουλου

Η επίθεση στον Θεόδωρο Βασιλακόπουλο από τον ιδιοκτήτη ταβέρνας στο Καστράκι Καλαμπάκας, απασχολεί τις τελευταίες μέρες έντονα την επικαιρότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες η υπόθεση προκάλεσε την παρέμβαση του διευθύνοντα Εισαγγελία Εφετών Λάρισας, Σταμ. Δασκαλόπουλου.

 

Όπως αναφέρει η «Ελευθερία», η παρέμβαση του εισαγγελέα αφορά δύο σκέλη. Το πρώτο σκέλος αφορά στο εάν τελέστηκαν αυτεπαγγέλτως διωκόμενες αξιόποινες πράξεις και σε καταφατική περίπτωση, ποιες. Το δεύτερο σκέλος αφορά στο να διερευνηθεί εάν οι παθόντες θα υποβάλλουν έγκληση ή όχι με δεδομένο ότι η προθεσμία υποβολής έγκλησης ολοκληρώνεται σε 3 μήνες.

Εντωμεταξύ από την πλευρά του ιδιοκτήτη της ταβέρνας γίνεται προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι ενώ αναμένεται και γραπτή δήλωση-τοποθέτηση εντός της ημέρας.

Καταδικάζει ο Ιατρικός Σύλλογος Τρικάλων

Το επεισόδιο με τον Θ. Βασιλακόπουλο καταδικάζει με ανακοίνωσή του ο Ιατρικός Σύλλογος Τρικάλων:

“Ο Ιατρικός Σύλλογος Τρικάλων εκφράζει την συμπαράσταση του στους Ιατρούς Πνευμονολόγους καθηγητές του ΕΚΠΑ, για το θλιβερό επεισόδιο σε ταβέρνα του Νομού μας.

Είναι απαράδεκτο μέσα στην κορύφωση του τέταρτου κύματος της πανδημίας , οι εργαζόμενοι στα καταστήματα Υγειονομικού ενδιαφέροντος να μην εφαρμόζουν τους νόμους προστασίας της Δημόσιας Υγείας και να προπηλακίζουν λειτουργούς Υγείας που υπηρετούν με συνέπεια το Ιατρικό καθήκον.

Συγχαίρουμε τον Δήμαρχο Μετεώρων για την υπεύθυνη έκφραση δήλωσης συγγνώμης εκ μέρους της τοπικής κοινωνίας.

 

ο Πρόεδρος                            ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Κλ. Πέτρου                Σάββας Χρ. Ερωτοκρίτου

Ρευματολόγος                                       Παιδίατρος”

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης