Τοπικά

Παρεμβάσεις σε Θεόπετρα και Λογγιές από την Π.Ε. Τρικάλων

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι εργασίες τόσο για την αποκατάσταση των ζημιών από την καταστροφική θεομηνία, όσο και την ενίσχυση των έργων για την αντιπλημμυρική προστασία περιοχών σε όλα τα μήκη και πλάτη του Νομού.

 

 

Η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων έχει υλοποιήσει και συνεχίζει να υλοποιεί σειρά παρεμβάσεων, με μηχανήματα να επιχειρούν καθημερινά σε πολλές περιοχές, για την αντιμετώπιση προβλημάτων σε υποδομές και ενίσχυση της άμυνας απέναντι σε πλημμυρικά φαινόμενα.

Στην περιοχή της Θεόπετρας προχωρά το έργο της εκτόνωσης του Ληθαίου προς τον Πηνειό ποταμό, ενώ παρεμβάσεις γίνονται και στον Παλαιοκαρύτη στις Λογγιές, όπου έχουν ολοκληρωθεί εργασίες στην περιοχή και συνεχίζονται σε νέα σημεία.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης παρακολουθεί στενά την εξέλιξη των εργασιών σημειώνοντας πως «η Περιφερειακή Ενότητα συνεχίζει να επιχειρεί σε δεκάδες σημεία του Νομού, επιταχύνοντας την αποκατάσταση των προβλημάτων από την κακοκαιρία, αλλά και την ενίσχυση της άμυνας απέναντι σε πλημμυρικά φαινόμενα. Το πλάνο μας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ οργανώνουμε τις παρεμβάσεις μας με βάση τις ακριβείς ανάγκες της κάθε περιοχής».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης