Ροή Τοπικά

Παρουσία Χατζηδάκη, Πιερρακάκη και Κρητικού η παρουσίαση του “myEFKA live”

Ένα καινοτόμο πρόγραμμα, που βάζει τέλος στη γραφειοκρατία του ΕΦΚΑ τέθηκε χθες σε λειτουργία από τον υπουργό Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη και τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη, παρουσία του Τρικαλινού υποδιοικητή του Οργανισμού Λευτέρη Κρητικού.

 

Πρόκειται για τη νέα ηλεκτρονική υπηρεσία του ΕΦΚΑ #myEFKAlive, μέσα από την οποία θα επιτρέπεται η επικοινωνία του πολίτη με υπάλληλο του ΕΦΚΑ μέσω βιντεοκλήσης και θα είναι εφικτή η έκδοση ενός πιστοποιητικού, η υποβολή αιτήματος ή ακόμη και η απλή ενημέρωση του.

Η υπηρεσία ξεκινά από τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες, απο εκείνους τους πολίτες δηλαδή που έχουν ανάγκη όσο κανένας άλλος την από απόσταση εξυπηρέτηση, χωρίς ταλαιπωρία και χωρίς να αναγκάζονται να μετακινούνται απο το ένα νησί στο άλλο. “Ο ΕΦΚΑ προχωρά αποφασιστικά στην αναβάθμιση της εξυπηρέτησης του πολίτη” λέει ο Λευτέρης Κρητικός και συμπληρώνει: “Συνεχίζουμε με το νέο τηλεφωνικό κέντρο του Υπουργείου Εργασίας, την ενίσχυση της συνεργασίας με τα ΚΕΠ και την σταδιακή αύξηση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών προς τους πολίτες. Για να πάψει ο ΕΦΚΑ να αποτελεί τον φτωχό συγγενή της Δημόσιας Διοίκησης”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης