Τοπικά

Παρουσιάσεις της πρωτοποριακής “μεθόδου Τσέρτου” στο Πανεπιστήμιο Αθηνών

Τιμητικά προσκεκλημένος για άλλη μια φορά βρέθηκε ο Πανεπιστημιακός Φυσικοθεραπευτής Prof.  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΕΡΤΟΣ στο ΕΚΠΑ (Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών). Ειδικότερα στο τμήμα ΤΕΦΑΑ (Γυμναστική Ακαδημία) στο ΕΚΠΑ. Τα γεγονός αυτό έλαβε χωρά στις 08/04/2024.

 

 

Η πρόσκληση πραγματοποιήθηκε από τον διακεκριμένο καθηγητή της έδρας φυσικοθεραπείας ΤΕΦΑΑ  κ. ΜΑΝΔΑΛΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ. Σκοπός ήταν η παρουσίαση της θεραπευτικής, τεκμηριωμένης επιστημονικά και ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥ «Μεθόδου ΤΣΕΡΤΟΣ», στους φοιτητές ΤΕΦΑΑ στο μάθημα της Φυσικοθεραπείας. Μέθοδος  ιδιαίτερα πρωτοποριακή και απαραίτητη και στην ειδικότητα η οποία ασχολείται με το ανθρώπινο σώμα και τη διατήρηση της καλής του υγείας, από την πολύ μικρή ηλικία του ανθρώπου.

Ο κ. Τσέρτος ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση, παρουσίασε στους επιστήμονες του μέλλοντος την  μέθοδο του, τεκμηριώνοντας την επιστημονικά καθώς ανοίγει νέους ορίζοντες στην υγεία του ανθρώπου. Ακολουθήσε ζωηρή συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ του ομιλούντος και του ακροατήριου (καθηγητού και φοιτητών).

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης