Τοπικά

Παρουσιάστηκε το ντοκιμαντέρ για τους αστυνομικούς της Θεσσαλίας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες (25-07-2021) το βράδυ στο Κηποθέατρο Λάρισας, η εκδήλωση αναφορικά με την παγκόσμια πρεμιέρα προβολής του ντοκιμαντέρ/αφιερώματος «PROUD BLUE» (ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΜΠΛΕ) σε αστυνομικούς που υπηρετούν σε Υπηρεσίες της Θεσσαλίας.

 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τη φιλαρμονική ορχήστρα της Ελληνικής Αστυνομίας, με τη μουσική συνοδεία της οποίας τραγούδησε και ο Λαρισαίος τενόρος Βασίλης Κούρτης.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο δημοσιογράφος Σωτήρης Πολύζος, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν οι:

Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου, κ.κ. Ιερώνυμος,
Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός και
Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Ταξίαρχος Αστέριος Μαντζιώκας.
Επίσης, χαιρετισμό απηύθυνε ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, κ. Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ο οποίος κλείνοντας ανέφερε τα εξής:

« … Κλείνοντας, και σε συνάφεια με τα παραπάνω, θα ήθελα να εξάρω την επιτυχή επιλογή από τους συντελεστές, του τίτλου του ντοκιμαντέρ «Περήφανο Μπλε», καθώς με δύο λέξεις μόνο, καταφέρνει να προϊδεάσει εύστοχα και άμεσα τον θεατή για αυτό που πρόκειται να παρακολουθήσει, ενώ αποδίδει με ακρίβεια την αίσθηση της υπερηφάνειας που, αναπόφευκτα, νιώθει όποιος έχοντας την τιμή να έχει περιβληθεί με τη μπλε στολή του Έλληνα Αστυνομικού, υπηρετεί με αυταπάρνηση τόσο υψηλές αξίες και ιδανικά, αφιερώνοντας τον εαυτό του στο κοινό καλό.

Εύχομαι, ξανά, συγχαρητήρια στους συντελεστές και ιδιαίτερα στην κυρία Αθηνά Κρικέλη, και καλή επιτυχία στο «Περήφανο Μπλε» στο παγκόσμιο ταξίδι του.

Σας ευχαριστώ πολύ. »

Επιπλέον, αναγνώσθηκε μήνυμα του Αρχηγού Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ, από τον Προϊστάμενο του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων και Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης