Τοπικά

Περήφανο Ριζαριό, για τη βράβευση από την UNESCO

Μια εξαιρετική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο μουσικό Σχολείο από τον σύλλογο γονέων & κηδεμόνων του 13 Δημοτικού Σχολείου Ριζαριού σε συνεργασία με τα ΕΛΤΑ σήμερα προς τιμήν των μαθητών που απέσπασαν το πρώτο βραβείο ζωγραφικής σε παγκόσμιο διαγωνισμό τής UNESCO Με θέμα “ανοίγουμε τον νου και την καρδιά μας στους πρόσφυγες ” .

Το έργο μετά από συντονισμένες επαφές του Συλλόγου Άγιος Γεώργιος Ριζαριου έγινε γραμματόσημο από τα ΕΛΤΑ για να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο τον προβληματισμό των παιδιών για τις ανισότητες και τα όνειρα για το μέλλον , την ελπίδα για έναν κόσμο πιο φωτεινό και πιο δίκαιο .

Ευχάριστη νότα στην εκδήλωση έδωσε η ορχήστρα και η χορωδία του ΜΟΥΣΙΚΟΥ Σχολείου η οποίοι απέσπασαν θερμό χειροκρότημα των καλεσμένων !!!
Αφού Βραβεύτηκαν οι μαθητές από την διοίκηση των ΕΛΤΑ η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων ΕΛΕΝΗ ΜΠΑΤΑΤΟΛΗ όπως δήλωσε ένιωσε την ανάγκη σαν μητέρα πρώτα να ευχαριστήσει  τον πρόεδρο του Συλλόγου Άγιος Γεώργιος Ριζαριου Γιώργο Ζιώγα για τις συντονισμένες ενέργειές του που απέδωσαν εκδιδοντας τελικά την ζωγραφιά γραμματόσημο .
Ο Γιώργος Ζιώγας αφού  ευχαρίστησε τους καλεσμένους δήλωσε ότι από την πρώτη στιγμή της θητείας του είναι κοντά στους κατοίκους και “ιδιαίτερα στα παιδιά καθώς οφείλουμε να μεταλαμπαδευουμε αρχές και αξίες στα παιδιά μας . Παρολο που δεν έγινα πατέρας ακόμη δήλωσε πιστεύω πραγματικά ότι τα παιδιά μιμούνται και Δεν συμβουλεύονται” .

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης