Τοπικά

Περιοδείες του Μητροπολίτου Σταγών στα ορεινά χωριά της επαρχίας του

Ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων Θεόκλητος , περιόδευσε για άλλη μια φορά στις όμορφες βουνοκορφές και τα όμορφα  ποτάμια του Ασπροποτάμου ,που  κυλάνε σε ένα από τα πιο πλούσια και εντυπωσιακά τοπία της Πίνδου.

Το Σάββατο 17 Αυγούστου 2019 ο Σεβασμιώτατος επισκέφτηκε την ιερά Μονή  Κοιμήσεως  Θεοτόκου  Ανθούσας – Γαλακτροφούσας   Ασπροποτάμου , που είναι υπό ανασύσταση και ανασυγκρότηση σύμφωνα με τα σχέδια του κ.Θεοκλήτου.

Την Κυριακή 18 Αυγούστου 2019, στον Ιερό Ενοριακό Ναό Κοιμ. Θεοτόκου Καλλιρρόης. τελέστηκε η Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Μητροπολίτου Θεοκλήτου.

Το Θείο Λόγο προς το πολυπληθές εκκλησίασμα, κήρυξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.Θεόκλητος αναφερόμενος στην Ευαγγελική περικοπή.

Πρίν το «Δι’ ευχών» ο Ποιμενάρχης μας κ.Θεόκλητος χειροθέτησε σε πρωτοπρεσβύτερο   τον εφημέριο της ενορίας π.Νικόλαο Μπουρλή .

Τον Σεβασμιώτατο κ.Θεόκλητο στην περιοδεία του τον συνόδευαν ο Αρχιδιάκονος Κωνσταντίνος Κοκόρας καθώς και ο υπεύθυνος του ιδιαιτέρου Γραφείου του  Σεβασμιωτάτου, κ.Ναπολέων Αγραφιώτης.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης