Τοπικά

Πλήθος κόσμου στις επισκέψεις του Κώστα Σκρέκα σε Δενδροχώρι, Φωτάδα, Βαλτινό και Φήκη (φώτο)

Με μεγάλες συγκεντρώσεις κόσμου συνεχίζει τις επαφές του με τους πολίτες ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας και υποψήφιος βουλευτής Π.Ε. Τρικάλων, Κώστας Σκρέκας.

 

 

Την Τρίτη (25 Απριλίου) ο Τρικαλινός υπουργός, επισκέφθηκε το Δενδροχώρι, τη Φωτάδα, το Βαλτινό και τη Φήκη, όπου τον περίμενε πλήθος πολιτών να τον ακούσουν αλλά και για να συζητήσουν μαζί του.

Ο κ. Σκρέκας υπογράμμισε ότι το 2019 η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ξεκίνησε να δημιουργεί τις βάσεις για την Ελλάδα που μας αξίζει. Μια χώρα που υπερασπίζεται με αυτοπεποίθηση τα εθνικά τους συμφέροντα και βελτιώνει την καθημερινότητα των πολιτών της. Παρά τις πρωτόγνωρες δυσκολίες και τις αλλεπάλληλες κρίσης, μπήκαμε στην πρώτη γραμμή της μάχης, κρατήσαμε την χώρα όρθια και στηρίζουμε όλους όσους έχουν ανάγκη και κάλεσε τους συμπολίτες του να ψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία για να πάμε την Πατρίδα ακόμη πιο μπροστά!

Πρόγραμμα Πέμπτης

Ο Κώστας Σκρέκας την Πέμπτη 27 Απριλίου στα χωριά Καστανιά, Καλομοίρα, Ματονέρι, Αμπελοχώρι, Ελληνόκαστρο, Αρδάνι, Παλαιόπυργο και Ζηλευτή

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας και υποψήφιος βουλευτής Π.Ε. Τρικάλων, Κώστας Σκρέκας, την Πέμπτη 27 Απριλίου θα επισκεφθεί τα ακόλουθα χωριά:

Πρωί

ΚΑΣΤΑΝΙΑ 10:30

ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ 11:00

ΜΑΤΟΝΕΡΙ 11:30

ΑΜΠΕΛΟΧΩΡΙ 12:00

Απόγευμα

ΕΛΛΗΝΟΚΑΣΤΡΟ 18:00

ΑΡΔΑΝΙ 19:ΟΟ

ΠΑΛΑΙΟΠΥΡΓΟ 20:00

ΖΗΛΕΥΤΗ 21:00

Κώστας Σκρέκας

Στην πρώτη γραμμή για τα Τρίκαλα και την Ελλάδα

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης