Τοπικά

“Πορεία στο μέλλον” έδειξε ο Χήρας. Μεγάλη συγκέντρωση χθες βράδυ στην Πύλη (εικόνες)

Παρουσία πλήθους κόσμου ο υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Πύλης Θοδωρής Χήρας πραγματοποίησε χθες βράδυ την κεντρική του ομιλία στην Πύλη.

 

 

Ο επικεφαλής του συνδυασμού  “Πορεία στο μέλλον” αναφέρθηκε στα κακώς κείμενα της σημερινής Δημοτικής Αρχής υπογραμμίζοντας την ανάγκη “αλλαγής πορείας, πορείας στο μέλλον” για τον Δήμο.

“Απόψε” είπε “ο Δήμος Πύλης γυρίζει σελίδα. Απόψε όλοι εσείς στέλνετε μήνυμα ΑΛΛΑΓΗΣ στον τόπο μας. Στέλνετε μήνυμα ότι θέλουμε έναν Δήμο σύγχρονο και λειτουργικό, έναν Δήμο με αναφορά στον άνθρωπο και όχι στον… δικό μας άνθρωπο. Έναν Δήμο ικανό να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις αυτές ώστε τα παιδιά μας να μπορούν να ζήσουν και να επενδύσουν εδώ, να διεκδικήσουν τα όνειρά τους, να πετύχουν όσα θέλουν και μπορούν.  Απόψε από εδώ, από την Πύλη κοιτάζουμε το μέλλον με αισιοδοξία και πάμε μπροστά”.

Ο Θοδωρής Χήρας ανέλυσε βασικά σημεία του προγράμματός του, στάθηκε στην ανάγκη άμεσων παρεμβάσεων για αποκατάσταση των των υποδομών έπειτα από την πρόσφατη κακοκαιρία Daniel, στη στήριξη των πληγέντων, με οικονομικές ενισχύσεις επιδόματα  και απαλλαγή από δημοτικά τέλη, καθώς και στον αντιπλημμυρικό και αντιπυρικό σχεδιασμό, δείχνοντας την ολοκλήρωση του φράγματος Πύλης.

Έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην αναδιοργάνωση των Υπηρεσιών του Δήμου, μιλώντας για διαφάνεια και επικοινωνία με τους πολίτες, όπως και λογοδοσία για πράξεις, ενέργειες και αποφάσεις της νέας Δημοτικής Αρχής που θα προκύψει από τις εκλογές της Κυριακής. Έκανε αναφορά στην ανάπτυξη της γεωργοκτηνοτροφίας, με ορθολογική διαχείρηση του δασικού πλούτου, δημιουργία τουριστικού φορέα και ανάδειξη των αρχαιολογικών περιοχών σε Γόμφους, Πιαλεία και Πύλη. Στην κοινωνική πολιτική και μέριμνα στάθηκε στην ίδρυση γηροκομείου, βρεφονηπιακού σταθμού στην Πύλη και εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων στις υποδομές της εκπαίδευσης και του αθλητισμού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης